tisdag, juli 19, 2005

I himmelriket

Jag har ärligt talat svårt att se att man skulle kunna vara mycket lyckligare än jag i denna stund!

Vi har haft en otroligt underbar och avkopplande semester. Massor med sol och mys och kultur.

Vårt badrum är så gott som klart!! Efter sju sorger och minst nio bedrövelser… Nu är hasntverkarna på semester och man kan åtminstone använda, och njuta av, vårt hemma-spa! Välkomna! :)

Idag fick vi en ny liten familjemedlem! Hon är alldeles ljuvlig, en pytteliten, gosig och jätterolig kattunge, nyfiken och söt. Hon traskar just nu runt min skrivbordsstol, nej, nu hoppade hon upp i mitt knä. Spinner som en utombordare, och det har hon gjort sen vi släppte ut henne ur buren här hemma. ,kq jjjjjjjjjjjjjjjjj2q

Japp, det där var en hälsning från Saga, det där sista.

43,3klk

Där kom en till.

Jag är fortfarande blöt i höger öga efter att hon klev runt i mitt ansikte och sög (!!) på mina ögonfransar. Och så har hon givetvis skuttat så där roligt på sidan med tjock svans och mött sin spegelbild. Boxats lite med den. Halvslumrat en del. Lekt med gästerna vi hade idag (underbara Cyrillia med familj+++++++++45´+55555555555555555 {hm]ssssssssxkdf8999999999999999999999

Hm, svårt att skriva här…

22222yyyyyyyyyyyyyy¨’t5

Jo, Cyrilla som sagt. Med man och tvååring supersöt tjej. Det var så kul! :)

Zasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Förhoppningsvis fattar ni vad jag har skrivit och inte.

Aaaaah, sexual harrassments, ni klöste hon mig i… haha.

AJ, fan, en sylvass liten klo i fotknölen! Hihi.

Det här inlägget blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det är väl så.

Jag är bara så jävla GLAD!! Trivs med livet… Strax blir det invigning av bubbelbadet med Älskling och champagne. Och javisstja, Selma tar den lillas ankomst med upphöjt lugn! *förvånad* Otroligt faktiskt. Hon brukar vara en sån häxa mot andra missar. Det var istället Saga som reagerade nämnvärt; klättrade upp på Darlings axel och fick burrig rygg och tjock svans. Sen hade de legat och kikat på varann och gjort mysögon, så där halvslutna ni vet. Innan Selma fann det för gott att sticka ut igen istället.

Nu väntar två mysveckor hemma i lugn och ro med pool- och massagebadkarsbad och dusch i vad som skulle kunna utnämnas till världens vackraste dusch. *skryt skryt*

Ååå, vilka fina bilder jag hade kunnat lägga in här om jag bara fattade hur man gjorde! Men ah, mejla så kan jag ju skicka kort om ni vill se… Från min semester och på Saga, den lilla ljuvliga.

Ha det gott! Kram!

2 kommentarer:

R & S sa...

Hej, visst är Bryssel underbart :-) Och till hösten blir det Barcelona *längtar redan*
Angående bilder i bloggen så är det nog bara till att klicka på bild-knappen när du postar något nytt, och sen leta upp din bild på hårddisken. Lycka till med kattungen :)

R & S sa...

Det är helskönt att resa! Det är bara slantarna som saknas ibland, men det är mest en fråga om vad man prioriterar :-) Hittills har jag nog haft bästa resorna till San Francisco och sen gillar jag Italien väldigt mycket. Min resa till Kina tidigare i år var också väldigt spännande! Kvar på listan finns Sydamerika, Australien med omnejd och Sydostasien, så jag har mycket kvar! Har du några bra resmål att tipsa om? Såg att du fick upp några bilder förresten. Man smälter ju när man ser en sån söt katt :)