onsdag, november 02, 2005

No tricks, just treats

Så stod det på ett par halloween-stringtrosor (!) jag snubblade på häromdagen... Nej då, inte bokstavligen, de hängde så fint på en pinne (spjut heter det va?) i en affär. Och jag köpte dem inte! :) Fnissade bara till.

Apropå ämnet i fråga så har vi nog vad som skulle kunna utnämnas till Världens Fulaste Halloween-utsmyckning på vår trapp: en blå liten kruka har stått där i eviga tider fylld med sten, ibland används den som dörrstopp. Söta svägerskan hade hittat ett vackert löv på en promenad och "ställt" det i stenarna, i krukan. Sen knyckte (schh!) darling ett par minipumpor (gud vad roligt, jag skrev "minipumor!) från en åker när han joggade i spöregn och kolmörker igår... och la framför lövet i krukan. Hahaha, det ser inte klokt ut. Vi får la skylla på grannbarnen...! ;)

Ja, dessa grannungar ja... Som återkommer (!) dag efter dag (läs kväll efter kväll) med sitt evinnerliga "Bus eller godis?!" Vi har frågat vad som händer om man väljer bus men det vet de aldrig. Nästa gång ska vi öppna utklädda, tänkte vi, och skrämma iväg dem för tid och evighet, hehehe...

4 kommentarer:

Svala sa...

meh! vilka coola trosor juh!

Vi på Kantarellen sa...

Ja ja...skylla på barn. Det är t.o.m. lägre än Glocalnet. =)

Unknown sa...

men varför kommer de flera dagar på raken? Är inte Halloween bara en dag/kväll? De andra kvällarna borde det vara olagligt att gå runt och tigga godis.

jag har alltid avskytt "traditionen" att gå runt och tigga godis. el. som på påsk ge påskbrev i utbyte mot godis. Som tur är bor jag i ett barnfritt hus utan vare sig bus el. godistiggande.

hmm nu låter det som om jag är en bitter och arg gammal tant. Men det är jag kanske också. Har bara så otroligt svårt för det där "tiggandet". Det är inte KUL.

Ska jag se något positivt med Halloween intåg i Sverige är att det blir ett tillfälle när man får klä ut sig!!

crrly sa...

alter_ego: Hehe. Igår kom jag, efter en stunds rotande, med en påse kattgodis och frågade om det gick bra. Gissa om de kom av sig...!! ;-D Hehehe...

helena: Vilka j-a skitungar!!!!

vicke: Haha, det var på Cubus.

svala: *s*

mamse: Vågra grannbarn brukar "dekorera" vår framsida! :) Men visst, nästa gång nån frågar ska jag säga att det är Glocalnet! ;)

Elly: Va...?!!!!

browallia: Hm, Elly ovanför dig bor också i Skåne......

sofia: Frågan är vilken kväll det är som gäller. Så länge förvirringen kring det är så här stor så utnyttjar de ju det självklart och springer runt varje kväll... Vore jag kortare skulle jag också göra det, hahaha! ;p