söndag, juli 29, 2007

Ny magbild igen...


Nu ska jag spräcka ett par myter en gång för alla: den om att magen försvinner direkt när man har fött, och likaså den om att man blir så smal av att amma...

Här är den höggravida magen.


Här är magen en månad senare. Lite plattare, minsann.

Men... nedan är magen ytterligare en månad senare, häromdagen. Jag har gått UPP sen jag skrevs ut från BB. Man blir superhungrig av att amma, och hur mycket Lillan än äter (och det gör hon!) så lyckas hon inte äta bort allt från mig, tvärtom. Så... ni som undrar, nej, magen är inte borta, nix, no och njet. Snarare ser jag ut som om jag är i... sjätte månaden? Och jag har, som ni ser, fått börja med mammabyxorna igen. Bra namn på dem då med andra ord, det är ju inte förrän nu jag är mamma...


Blekfet och snygg. Och UTAN bebis!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det tar jättelång tid. För mig har det tagit typ 13 år. Och den är fortfarande inte borta ;)

Anonym sa...

Snygg helt klart. Men sjätte månaden...näää, min är i alla fall större ;-)

e sa...

Det kommer. Jag trodde att amning och promenader skulle göra susen direkt men det tog några månader innan det satte fart. Om man inte missbrukar Ben&Jerry förstås. Då stannar viktnedgången liksom upp har jag märkt.

schmut sa...

min försvann inte direkt men helt plötsligt när det gått 5 månader hade jag tappat 30 kilo...varav majoriteten känns som om de trillade den sista månaden.

russinmagen, den bor dock kvar. jag funderar på att tatuera in ett sunmaid märke.

crrly sa...

sara: Säg inte så!! :-o ;-) Oj, är de redan så gamla. Då är det ju på plats med ännu en kliché, som livet med barn har visat sig krylla av: "Vad tiden går!"

jenny: Hmm, okej då, femte?

e: Ah. Nä, inte B&J, mest en massa mackor och fikabröd.

schmut: Det låter ju helt otroligt. Det finns hopp, med andra ord... Russin! :-D I know what you mean.