tisdag, april 29, 2008

Företagsfunderingar


Idag insåg jag att Cervera är ett efternamn. Jag som trodde att företaget bara stavade ordet servera lite *host* kreativt.

Fast vad vet jag. Det kan ju vara ett sammanträffande. Eh.Här har jag inte skrivit något nytt blogginlägg på hela månaden. Och så kommer jag med ett sånt här fantastiskt inlägg. Ibland bara överträffar jag mig själv, liksom.Apropå namn på företag så är dagens gulligaste Pastor Svärds pojkar. Visst sätter det snurr på fantasin?! "Ja ska ta å fråge pastor Svärds pöjker öm inte di kan ta å hjälpe oss å flytte di här pinalerna." Man ser gossarna, kanske ena riktiga drönare, kanske arbetsmyror till gårdsdrängar. Ja, och vips hade de en affärsidé.

Men varför har de inte skrivit ner sin historia på hemsidan?!

Nu fick jag lust att ringa dem och fråga.

5 kommentarer:

Anonym sa...

skönt att höra att du lever :) Ha en fin Valborg!

Prettomorsan sa...

Haha, jag har också alltid trott att det är et annan stavning på servera!

vandrarvild sa...

Jag med! Servera Cervera, same shit..

I alla fall, minns du att du pratade med Tina på helgon/lunar förr i tiden och ni pratade om vem av er som hade krulligast hår? Hon bodde nog i värmland då, eller frankfurt.

Nå, hon bir i Malmö nu. tänkte att vi skulle komma förbi dig nån dag och hälsa på, så får ni träffas.
kramkram!

//Lena

crrly sa...

sara: Jag lever!! :-) Och tack. Försökte svara på detta redan med en gång när du hade skrivit men Blogger ville inte. Sorry.


Lena: Jaaaa, vad kul! :-)

Anonym sa...

Hej Grrl Curls!
Fick du reda på historien om Pastor Svärds pojkar, satt precis och googlade för att hitta nån information och stötte på din blogg.
/Johan