torsdag, augusti 06, 2009

Skriva


crrly kommer tillbaka snart. crrly lovar att bli bättre på att uppdatera... Men crrly får skrivkramp av alla krav (som bara kommer från henne själv, egentligen!). Men är glad. Lycklig! :-) Mår så himla bra. Har så sanslöst många alldeles fantastiska intryck att smälta.

Krix-kruxet är att jag (crrly byter raskt perspektiv) inbillar mig att jag måste skriva om Italienresan innan jag skriver om något annat, och då måste jag först förminska bilder så att de går in i bloggen (och så långt har jag faktiskt kommit att jag har gjort det!), sen återstår bara att få lite, lite ro och inspiration till att sätta sig framför tangentbordet och låta fingrarna få fritt spelrum.

Alldeles strax ska jag återkomma, med lite glimtar från en av de bästa somrarna någonsin (och den är ju inte slut än!).

Galen som jag är har jag också startat en adoptionsblogg, mejla mig om du vill ha adressen: crrlySNABELAanimailPUNKTnet Inte för att det finns några inlägg där än (när ska man hinna?!), men ändå! :-) Lite händer faktiskt på den fronten också.

Vad har du gjort i sommar?

3 kommentarer:

Anna sa...

Hon är tillbaka! :) Vad härligt att läsa att du haft en underbar sommar!

Vad jag gjort? Jag har jobbat... Och längtat efter lång sammanhängande semester...

crrly sa...

Hej, älskade Anna. Vi MÅSTE ses snart. Jag vill kramas. Och babbbbbbla!!!!!

Eva-L sa...

Jag har varit i Skåne i 6 veckor och besökt Köpenhamn 3 ggr. Jag har knappt varit där innan och är så nöjd med att vi, så här 9 år efter husköpet äntligen har fattat att det är dit vi ska åka.