lördag, januari 06, 2007

Dagens låt


Dagens låt här är givetvis (ja, fråga min man... Han blir vansinnig här snart! Nu har jag trallat och visslat den här sen vår springrunda/cykeltur imorse, vilken ägde rum i strålande sol och till ackompanjemang av talgoxar!) Under the boardwalk med en ung och extremt vacker Bruce Willis (tillsammans med The Temptations). Ja... Those were the days... Jag blir fortfarande knäsvag av hans leende, då glömmer jag för en stund hans Bushivrande och politiskt konservativa arbete, då glömmer jag även allt skjutande och blod i Dö hårt-filmerna, då är han fortfarande bara den väldigt charmiga deckaren i Moonlighting... (Sen bortser vi helt från hans i övrigt kalkonliknande skivkarriär!) Här är han bara mmmm.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhh....det är min absoluta favoritversion av låten. Jag var övelycklig när jag hittade den på napster för en massa år sen. Då hade jag letat efter nån skiva länge länge. I Par i hjärter var jag kär i honom. :-)

Sara sa...

Starkt beroendeframkallande! Nu kommer jag gå och nynna på den där resten av helgen...;)

crrly sa...

johanna: Visst är den bäst! :) Han är så söööt.


sara: Hehe, varsågod! ;)

Anonym sa...

Javisst ja, Willis har haft hår...

Anonym sa...

Äsch, han mimar ju! Trist, vore häftigare om det var live på riktigt. Men jag förstår honom, snacka om prestationsångest med de där rösterna bakom honom... Låten är galet bra.

crrly sa...

wandus: Hahahaha!! Ja, han har ju det...


saom: Neeeej, förstör inte min bild av honom nu, tack! ;) (Men han sjunger nog på sin skiva och nej, det är inte jag som äger den...!)

Anonym sa...

Nä men fy....

Anonym sa...

Alltså....han har väl inte gjort något mer än Moonlightning..eller?

Den gick i repris när jag fick Lille T. Låg i sängen och ammade och såg hela serien från början.

Lycka till med magen!