torsdag, januari 04, 2007

Nyårsmage

crrly firade nyår och såg ut så här. Mage...!!! :)


Foto: cree

Dock syntes inte magen när jag iklädd jättestor jacka stod/hängde lutad mot ett träd och "nästankräktes" med en alkoholfri champagne-flaska (bindestreck för att det är "champagnen" som är alkoholfri, även om flaskan väl också är det) i högsta hugg, strax efter midnatt på nyårsafton, extremt illamående på grund av alldeles för mycket god mat samt fyrverkeri- och cigarrök... Så jag såg väl ut som en vanlig fyllekärring! ;DVi har varit på ultraljud och allt ser jättebra ut! En supergo barnmorska satt och fnissade åt allt som bäse gjorde och sa hela tiden: "Åå, vilken SÖT bäbis!" Pluspoäng till såna barnmorskor! Man blev ju riktigt stolt! ;) Dessutom förstod jag att allt kurr i magen i själva verket var bäsesprattel! Hur coolt och overkligt som helst. Sen dess har vi dessutom flera gånger känt riktiga buffar från magen, särskilt när vi har gått och lagt oss på kvällen (natten...). Det bor någon i min mage!!!!!!!!!Och förlåt att jag inte ger feedback på din blogg. Jag läser den nog inte ens just nu, har väääldigt mycket annat i huvudet just nu... Traderar som attan till exempel! ;)

22 kommentarer:

Anonym sa...

åååh - vilken fin mage du har!! När är det dags för bäsen att komma ut??

crrly sa...

sara: Tack! :) Tja, framåt våren, sommaren... Det är ett tag kvar!

aequinoxia sa...

Vad heter bäbisen? Om man får fråga sånt...

crrly sa...

aequinoxa: Arbetsnamnet menar du? Tja, det har nog mest blivit Pyret.

Anonym sa...

Grattis till den fina magen säger smog/Mo som är här inne och tjuvläser ibland då och då... Tänkte jag skulle erkänna det. =)

Anonym sa...

Grattis säger jag med, till fin mage och fint bebisarbetsnamn. En av våra var också ett Pyre :)

OM du plötsligt skulle få enormt mycket tid över, samtidigt som du sitter framför datorn, finns det en utmaning från mig här.

Farsan_Baloo sa...

Hej

Jag vill bara påminna om att det är ny omgång i Solidaritetsbloggen. Den här gången samlar vi in pengar till SOS Barnbyars arbete i Ukraina.

http://delameddig.blogspot.com

mvh / Marcus

Pernilla sa...

Fina tuttar :-D *saknar mina*

Anonym sa...

Åh så fin du är! :) Kram på dig (om kramen når runt)

Anonym sa...

Å, jag blir alldeles rörd när jag ser dig med den vackra magen. Hälsa det lilla pyret som bor i magen från mig!!! *ler ett stort fånigt leende* Jag är så himla glad för din och den blivande pappsen. Kraaaaaaaaamas

Anonym sa...

hihi finmage. :D

crrly sa...

Å, hej, Mo! Det var längesen! Tack!! :)


Tack, anna!


farsan: Japp, jag är på, såklart.


pernilla: Hahaha! ;)


[sanna]: Å, tack, vad snäll du är! :) KRAM!


mintkakan: :) *myser* Tack, sötnos.


karro: ;) Danke!

Ludvig sa...

Grattis! :-)
Ludde

crrly sa...

Tack, Ludde! Till dig/er med, ju!

......... sa...

vilken mysig mage!!!
åhh vad kul!!heja heja!
klappa magen ifrån mig, önskar nästan att jag hade en själv....

crrly sa...

monstermamma: :) Tack, söt.

Anonym sa...

Lustigt det där att bäsarna i magen alltid är som piggast när man har gått och lagt sig. Jag minns att jag funderade mycket över om det var så att man var för upptagen för att känna efter om dagarna eller om det faktiskt var så att de sov på dagen. Kanske för att man gick omkring så att de blev lite vaggade?

crrly sa...

helena: Tror båda delarna stämmer, faktiskt. Det första tror jag på själv (att man är för upptagen) och det andra har jag läst mig till (att de vaggas).

Anonym sa...

finfin magge!

Kan barnmorskan hetat Emy?!

crrly sa...

Mycket bra fråga... Kommer inte alls ihåg, faktiskt!

Anonym sa...

När du uttrycker dig så här: "Det bor någon i min mage" så får jag lite alienkänsla, sorry. Måste vara ganska häftigt och svårt att fatta.

crrly sa...

ann-sofie: Jo, men det känns som en alien!