torsdag, juni 21, 2007

Mat och Bajs


Livet blir så extra spännande med alla äventyr man är med om exempelvis vid skötbordet. Aktar man sig inte kan det hända att man blir totalt nersprayad med lite av varje. Och det är inte bara killar som kissar långt!

Inspirerad av bilden nedan, hämtad från mitt första album, betitlat Vårt barn, bad jag darling om ett förkläde att ha vid skötbordet för oss också.


Detta är alltså crrly som i början
av 70-talet görs fin av sin dyre fader.


Vad kom älskling dragandes med? Jo, ett tjusigt förkläde jag inte hade en aning om att vi ägde; ett från Mat & Vin på Stolpaberga.

Så numera säger vi här hemma Mat & Vin & Bajs på Stolpaberga.

Förlåt, Stolpaberga.För övrigt brås Lillan på sin mor även i ett annat avseende: Vi läcker/läckte båda lika mycket i bägge ändar. Så ett Mat & Vin & Bajs kan även kallas för Mat & Vin & Nappflaska (än så länge här dock Mat & Vin & Bröstmjölk) och användas även i köket:


Visst är det här förklädet förstklassigt.
Duken är inte dum den heller.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Säga vad man vill, men tjuuusiga bilder är det ju iaf!! :-)

crrly sa...

iac: Fina va. Det läskiga är att min bror ser ut som pappa gör på bilderna... och Lillan är äckligt lik mig... Så det ser ut som om min bror matar och byter på min dotter!

Hanseric sa...

Har fasen aldrig tänkt på förkläde. Det är ju toppen. Fast det låter lite äckligt att använda något från köket, var sak har sin plats liksom. Ungefär som min fru som vägrar dricka vatten i glas om jag tagit det från badrummet. Det ska komma från köket.