lördag, juni 23, 2007

Praktiska veck


Jag har kommit på vad de där till synes överflödiga vecken på min mage egentligen är till för. Ja, de där som uppstod liksom ur ingenting (eller ur ballongmagen) efter förlossningen. Dem använder Lillan som trappmaskin medan hon ammar (ammas? diar?).

Så himla praktiskt.Lotten ville visst (kolla länk ovan) se ny magbild, en månad senare. Oh well, den utmaningen kan jag väl inte motstå. Och nu när jag faktiskt till och med har lagt ut en bild av min nakna stjärt här i bloggen kan jag inte se någon anledning till att jag skulle fega. Så... Ska bara ta bilden först, eller få den tagen, rättare sagt, så kommer den.

7 kommentarer:

Lotten Bergman sa...

Hurra! Jag ska få se en magbild!

crrly sa...

lotten: Med veck och streck (linea negra) och allt! :)

Anonym sa...

Mamman ammar/ger di, barnet ammas/diar! Åh vad mysigt, förresten.

crrly sa...

ullah: Det där har luckrats upp, språkligt sett, på sistone... så jag garderade mig lite.

Anonym sa...

Crrly: ja, jag har hört den där uppluckringen... jag är bara så språkkonservativ att jag inte står ut med sådana där nymodigheter. Tack för klargöranden ovan! Jag ville inte alls skriva dig något på näsan, det är bara en sådan där käpphäst jag har.

crrly sa...

ullah: Konservativ är bra! För mig låter dia som något som djur gör så jag har inget emot att amvända amma "åt båda hållen". (Fast varör göra skillnad på människor och andra djur? Det har jag inget bra svar på.)

Anonym sa...

HAHA då får du skynda dig, den där flärpmagen försvinner ganska fort, kvar blir bara en litenliten mjuk kant ovanför trosorna