tisdag, november 25, 2008

Oss lurar ni inte


Vi har fått ett nytt utskick från Ica, Mina varor. Man får alltså rabatt på varor man ändå handlar. Enligt dem, får jag lägga till. För nej, vegan-crrly och hennes vegetarianfamilj har inga hemliga laster, inga som Ica känner till i alla fall ...

Den här gången har nog Ica ändå bitit sig i tummen och skitit i det blå skåpet och allt vad det heter. Listan på varor som crrly med make och dotter får rabatt på nästa gång följer här:

Tagliatelle fullkorn, Ica Gott liv -- Ja, ok, den har vi kanske köpt, även om min man inte gillar EVM (egna varumärken).
Solhavre -- Bra! Tack! (Gäller dock bara en enda förpackning, lite snålt. För vegan är jag inte att jag orkar bry mig om att D-vitaminet är utvunnet ur fårull. Synd bara att jag vet det.)
Grovbröd m äpple, Ica -- Hmmm. Se tagliatellen, ovan.
Plastpåsar, valfri, Toppits -- Jag ställer mig lite frågande även till denna, kan inte minnas att vi har köpt plastpåsar i parti och minut precis, men visst ...
Chokladkakor, standard, Ica -- Haha! Minns ni vad jag skrev sist?! Nej, den här har vi nog aldrig testat.
Rotfruktsmix, eco, Ica -- Hallå där, en enda gång har vi köpt den!
Barndesserter/mellanmål, Hipp -- Nejnejnej, stopp där, inga barnmatsburkar i det här hemmet! Dottern har konsekvent ratat det, så ... Nix!

Slutligen ... *trumvirvel*

Grillkorv/hot dogs, Scan -- ??!! Vad kan slakteriföretaget ha betalat för att få Ica att gå med på att omvända vegetarianfamiljen genom att de skulle få nästla sig in bland våra varor?!

Nä, "Skit i Scan, bli vegan!" Yeah. För den gick vi inte på! :-)

5 kommentarer:

Zealous sa...

Vad kul!
Undrar vem som har fått era saker? Sätt upp en Bytes-lapp på ICA!

crrly sa...

Gud, vilken bra idé!!! *asg*

LYCKLIG MOR sa...

:-D
Nu blev jag sugen på att dokumentera våra varor med....
:-D

Anonym sa...

Våran lista var också konstigare den här gången än första... men jag vet inte om jag vet vart den tagit vägen så jag törs inte utlova nån publicering den här gången! :-)

Anonym sa...

Jag vet numera hur man slipper "Mina varor" på papper: handla för mindre än 1000 kr per månad!
Det var väl för att vi var bortresta och storhandlade på Coop, kan jag tro, men det var rätt trevligt att få "Tyvärr, här har du ett vitt papper där Dina varor skulle stått", typ.

Men du vet väl att de stoppar in extravaror, oavsett vad ni har köpt, som de vill få er att köpa varje gång? Därav korvarna.