söndag, november 16, 2008

Tidigt jul-STÖK hos crrly


Varför, åh varför, fick jag för mig att det var en jättebra idé att fotografera katt plus ettochetthalvtåring tillsammans till årets julkort?!

Den lilla, vilda katten kom förstås icke på tal, däremot hamnade den stora, något lugnare men dock mycket envisare missen mitt i skottlinjen.

Tänk ändå att katten var så snäll och låg still hela tiden och lät sig bli blixtrad i ögonen och utspökad i en larvig luva. (Tofsen var ändå lite kul.) Dock blev ettochetthalvtåringen lite väl uppspelt, tänka sig, och ryckte hela tiden mössan av katten samt langade blixsnabbt och åt alla håll iväg all rekvisita jag med möda hade samlat ihop och arrangerat. Därpå var hon lika fort på väg bort, ut ur bild igen.

Resultatet? Tja, mest en massa sånt här:


Hej, jag leker med mina fötter en stund,
för de har visst trasslar in sig av allt bus.


Notera hur rumpan kvickt försvinner
ur bild till vänster. Katten har ej längre
någon luva. Tomtedockan är ivägkastad
(också den till vänster). Filtarna i oordning.Tralalala, haha, du kan inte fota mig!
Vadå vara tomte? Vadå lovat?! Ha!


Däckad för en sekund. Ivägslängd
Po i bakgrunden. Bland annat.Bus, bus, bus, bus ... Jag är
upptagen!Nå, någon bild blev nog förvånande nog nästan acceptabel. Vi får väl se vad som så småningom väntar i brevlådan hos några av er! ;-)

4 kommentarer:

Zealous sa...

Haha, jag har också liknande planer. Dock är nog både barn och katt i lite lugnare upplaga - inbillar jag mig. Vi får väl se hur det går... :-)

crrly sa...

Ho ho ho ... *host* ;-) Katten kan jag inte klaga på men min vanligtvis så lugna dotter fick ju totalspel. *s* Jag har en känsla av att du kommer att få uppleva nåt liknande! :-)

LYCKLIG MOR sa...

:-D
Roliga bilder i alla fall! :-D
Kram :-)

crrly sa...

Lycklig mor: Det skulle vara hemskt spännande att se hur du skulle klara av en sån här utmaning!