onsdag, december 17, 2008

Hemma!

Oj (många oj i de senaste inläggen, märker jag), vad trötta vi är nu. Jetlagen är inte att leka med! Nu ska jag försöka väcka Mini-crrly och ge henne lite sojakorv, så ska vi se vad vi kan hitta på resten av kvällen för att hålla oss vakna.Jaha, jordskalv, ja. Berätta, kände du något, vad gjorde du, hur kändes det? Var det bara i Skåne det kändes?

7 kommentarer:

LYCKLIG MOR sa...

Välkomna hem! :-)
Ni verkar ha haft en underbar resa!
Förstår att ni är trötta nu.
Kram kram

Anna sa...

Välkomna hem!!!

Jag stod i duschen när det gungade till. Trodde att en stor lastbil eller sopbilen körde på gatan utanför... Så spännande var min upplevelse av jordbävningen. :)

Kattalena sa...

Oj! Är ni redan hemma! Vad fort tiden gått! Ni verkar ha haft en underbar resa, speciellt den där tiden på lyxhotellet ;-)

Hela huset skakade till lite och et mullrade svagt. Lite läskigt och spännande på samma gång när man väl fattade vad det var.

Välkomna hem!!! Hoppas er jetlag går över snabbt, en fördel är ju att man blir morgonpigg i alla fall. Hehe. Kanske lite för morgonpigg...

crrly sa...

Tack ska ni ha för välkomsthälsningarna! Ja, vi har haft det underbart.

Ah, spännande att läsa vad ni skriver om jordbävningen. Får väl läsa mer om den i någon gammal upplaga av tidningen när jag hinner...

Zealous sa...

Välkomna hem!Ja, det skakade till lite i måndags (var det väl?)... Tyckte inte det rörde sig så mycket, utan hörde mest dörrar slamara och tavlor/spelar slå mot väggarna. Inte så dramatiskt, blev mest paff... :-)

Anonym sa...

Välkomna hem :-)

//Joffe Kicki

Anonym sa...

Det var mer dramatiskt i Veberöd, men vi var ju nära epicentrum :-)