torsdag, september 02, 2010

crrly är återuppstånden

Wow liksom. Fem månader sen senast. Fem månader. Fem månader som har förändrat mitt liv ganska dramatiskt. Fem månader sen jag blev tvåbarnsmor. Fem månader sen vi blev lediga allihop, hela familjen, tillsammans. Fem månader sen vi gjorde vårt livs resa. Fem månader sen vi åkte till andra sidan jordklotet och stannade i två månader. Fem månader sen vi flyttade.

Fem månader sen vi bytte liv.

Och nu?! Stress och press och jäkt har bytts ut mot en annan tillvaro, den gamla stressen har bytts mot ny, en mer lugnare, inte så hektisk press, liksom.

crrly gör fortfarande tusentals reflektioner om dagen, crrly håller som vanligt på och är vimsig och förvirrad, crrly leker massor med sina barn, crrly känner sig fortfarande extremt udda och konstig ... men nuförtiden får crrly oftast utlopp för det på andra ställen än på crrly-bloggen.

crrly har skrivit en annan blogg, en lång, innehållsrik, även den fylld med infall och utfall. Och, inte minst, crrly har slutligen (håll i er, jag trodde att jag skulle bli sist i världen) fallit till föga och gått med i Facebook.

Ja. Det är sant. crrly ville inte bli sittande isolerad nu med ett nytt litet barn att ta hand om. Det ska aldrig mer bli så som första tiden med mini-crrly, aldrig mer. Alltså, Facebook it is. Och crrly har redan skapat massor av nya kontakter, crrly har köpt begagnade leksaker etc på Facebook istället för Blocket, crrly har gått med i en motionsgrupp som ses (irl såklart!) ofta (även om crrly endast har lyckats pricka in det en enda gång), crrly håller sig uppdaterad såväl om sina vänner som vad som händer i världen -- och crrly väljer sina källor med omsorg och upptäcker andra sanningar än de i "gammelmedierna" vedertagna.

En ny familj. Det har jag nu. Både nytt barn och en ny man. Eller. Ny och ny, det är min gamla vanliga. Men ändå inte. Han har ett nytt liv, gjort nya prioriteringar, lärt sig massor. Vi har kommit varandra närmare. Krisat som fan och kramats som fan. Extremt nyttigt.

Kort sagt: crrly är riktigt lycklig! Och lovar att återkomma och uppdatera här mer frekvent. Och att sluta blanda jag och crrly-formerna så där irriterande! ;-)

crrly har spännande nyheter. (Oj, där gjorde jag det igen. Hoppsan, igen. Hehe.)

Återkommer snart. crrly har såklart nämligen också ett par spännande projekt på gång. Annars vore ju crrly inte crrly. Och något lite känner man nog ändå igen henne!

11 kommentarer:

Anonym sa...

:)

Kul att se den här bloggen få lite liv. Och vad skönt det är att läsa dina ord.

Kattalena sa...

Oh, vilket fantastiskt inlägg!!! Underbart!!!

Colombialiv sa...

Kikar in här och säger hej :)

crrly sa...

Anna: Åhh, nu bara MÅSTE vi ses och babbla snart!! Har försökt svara här tidigare men inte lyckats logga in?!

Katta: :-)

Colombialiv: Hej Annika! Jag har snokat lite hos dig också men jag kanske aldrig lämnade något spår efter mig. himla trevlig blogg har du iaf!

K sa...

jag blir så glad av att läsa! :) jag blir så glad över den glada tonen.. och nyfiken så klart! det har visst hänt massor och jag tappade allt som handlade om det när jag tappade adressen till den andra bloggen.. men, nya friska tag? ;)
här händer saker här med! och fb förresten, kanske ett bra forum att hålla kontakten på? som på den gamla goda tiden!

massor med kramar
K

crrly sa...

Åh, fina, fina special K, du anar inte vad jag har letat efter din mejladress!! Kan inte lägga till dig på FB för jag har glömt vad du heter i efternamn! :-/ Kom på för någon dag sen att jag nog har en mejladress till dig i min andra blogg, gäller den förtfarande?

K sa...

!!!
det går bra att använda den här mailadressen, som jag skriver ifrån!
det torde vara samma som du fick till din andra blogg, jaa!! :)

Eva-L sa...

Vad kul! Det har varit väldigt tomt trots att jag vet var jag kan hitta dig på andra ställen.

crrly sa...

special K: Jag skriver! När jag hinner ...

Eva-L: Vad gullig du är!

vandrarvild sa...

Skönt att allt är bra med dig!
Tusen kramar.
//L

Maria sa...

Hej!
Det var verkligen länge sedan, du gamla Lunarvän ;-) Vad roligt att läsa om ditt liv som verkar så bra just nu. Och boken ni skrivit verkar spännande! Ska försöka köpa in den till mitt bibliotek :-) Kanske hörs vi på FB? Kram Marjonrog