måndag, september 13, 2010

Idag smäller det!

Japp, idag är vår stora dag. En ny bebis har fötts:

Längtan efter Lillebror

Av Patrick och Malin Andersson

Längtan efter Lillebror berättar historien om hur Alexander kom till Sverige som adopterat syskon till storasyster Amanda. Boken ger en bild av hur en internationell adoptionsprocess kan gå till i praktiken, här exemplifierad av adoption från Colombia. Men det är också en reseskildring av familjen som fick njuta av Alexanders hemland under två minnesvärda månader.

Antal sidor: 108 st

Format (b x h): 148 x 210 mm

ISBN: 978-91-86690-35-9

Tillgänglighet: Tillfälligt slut, nya exemplar beräknas 2010-09-13

Moms: 6%

Länk: http://www.litenupplaga.se/687

257,00 kr


Yes, yes, yes, boken kommer ut idag! Boken som bygger på vår adoptionsblogg men som är kraftigt omarbetad är äntligen färdig! Det känns underbart!

Den är tänkt för såväl släkt och vänner som andra adoptionsintresserade -- Colombiafamiljer likaväl som andra som vill läsa om hur en adoptionsprocess kan gå till. Vi säljer boken till självkostnadspris, det går att lägga en beställning på länken ovan men boken ska även kunna beställas på bokus och adlibris. Vi ska även försöka sälja in den till åtminstone några lokala bibliotek och bokhandlar.

Många ex är fantastiskt nog beställda redan, så vill du ha ett får du skynda dig att boka! Boken kommer även att finnas på Recito förlags monter på Bok och biblioteksmässan i Göteborg (dit vi tyvärr inte har möjlighet att ta oss i år). På mässan säljs boken till mässpris, extra förmånligt!

Och ja, vi har använt oss av pseudonym, främst för att skydda barnen. Vi är rädda om våra namn och vill inte vara sökbara på internet i all evighet.


Jaa ... releasefest då?! Har vi missat att planera in! Så vi säger SKÅL och tack till alla som har stöttat oss!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad spännande!!!

Anonym sa...

nej men här händer det saker!!! kul!
visste inte ens att ni bytt efternamn ju. Allt gott hälsar Ann