fredag, oktober 06, 2006

It's time for a change

Äntligen ska jag få färga håret igen! Jag ÄR ingen musgrå person så jag vill inte gå omkring och se ut så! Under sommaren blir jag nästan blond så då är det ingen idé att färga det för det försvinner på en gång (ehh, färgen alltså), och sen har min frisör varit så himla upptagen så länge... men nu är det dags!

I eftermiddag blir mitt hår knallrött. Inte orange utan tomatrött. Antagligen med inslag av mörklila, svart och/eller mahogny under. Yes, yes, yes, jag längtar.En knallröd crrly i en knallröd garderob.

16 kommentarer:

Anonym sa...

red hot... Jojo, själv missade jag hela min blonda period i år. Har varit fem-sex varianter på röd senaste året! Ja, i håret alltså...

Översättarhelena sa...

Coolt. Modigt. Snyggt.

Eva-L sa...

Du kommer att bli jättefin! En eldprinsessa

Vi på Kantarellen sa...

Hääääftigt!

Anonym sa...

Nja, efter att att ha haft två blondiner i huset (mor och dotter, inte efterföljare på min livskamratsstig) så måste jag nog säga att idén att färga in rött i håret leder till en del problem. Är du blond, acceptera! Dwt sparar tid, pengar och ågren.

Anonym sa...

Låter utmärkt snyggt :-D

crrly sa...

u.fan: Jag är inte blond längre, jag är råttfärgad men vill inte känna mig som en råtta. Sen färgar jag inte "in" rött i håret, _hela_ håret är knallrött nu! :) Utom underhåret som är mörklila-svart. Ska fixa bilder...

Anonym sa...

spännande! :-D jag vill seeee juuu!

crrly sa...

Äh... Det blev morot när det torkade. :( Ska ringa och klaga imorgon... :(

Anonym sa...

men! ja gör det... pusspuss darlo, hoppas helgen var fin!

vandrarvild sa...

jag ska återgå till att vara redhead, nästa månad nån gång. Fast inte tomatrött då.

Cinks sa...

Ja-ja-ja, bilder på en crrly lock!

crrly sa...

Ska lägga in bilder bara jag får tag i nån som kan plåta mig. Darling är bortrest och kan är i alla fall usel på att fota...! ;)

Men jag blev totalt nedröstad på jobbet när jag ville ringa och klaga, så jag får väl ha det morot ett tag då.

Anonym sa...

kom hit så plåtar jag! om det blir före torsdag kl 14 vill säga...

crrly sa...

cree: Vad händer då?

Anonym sa...

Vore kul att se, precis som alla andra sagt. Jag älskar rött hår och har det själv ibland titt som tätt, synd bara att det sitter så dåligt. Det är jättesnyggt i en vecka, okej i en till och sedan ser det hemskt ut eftersom det då blivit orange typ :(.