torsdag, oktober 19, 2006

Redhead


Morot eller "eldprinsessa" (som eva-l sa)? Döm själva.
Det blev inte lika knallrött som jag hade hoppats; min frisör sa att jag kunde åka hem med min växtfärgningslerinpackning i håret istället för att sitta där i flera timmar en fredagskväll, så jag gjorde det. Fick en söt transparent duschmössa om huvudet, sen en vinröd frottéhandduk och sen åkte jag hem och tillbringade kvällen hemma iförd detta.

Några timmar senare sköjde jag ur håret och efterbehandlade det med något slags balsam jag hade fått på salongen. Men sen torkade det ju inte förrän under natten... Fönar aldrig håret, det sliter för mycket på det som redan i sig är jättetorrt. Så inte förrän på lördagsförmiddagen såg jag hur det såg ut -- och suck, suck. Morot, alldeles för orange! Inte alls som jag hade tänkt mig. Men när jag skulle ringa och klaga på måndagen och råkade nämna det på jobbet blev jag nerröstad av alla kollegerna. Jaha. Så nu får jag gå runt och se ut så här då. Nöjd är jag i alla fall med att det är svart undertill där bak, även om det blev på ett lite mindre område än jag hade tänkt mig.

20 kommentarer:

Anonym sa...

Nej, morot är det inte (säger kaninexperten), däremot är det sådär ... nåja, inte alldeles hypermodernt, men däremot kan det vara väldigt snyggt. Ser klart kul ut, på ett bra sätt, i alla fall på de små bilderna. Kan du inte få ngn att ta en bild på ditt hela hår bakifrån, bara håret, precis där det slutar?

schmut sa...

jag gillar det. inferno-rött.

Anonym sa...

Läckert! :-)

crrly sa...

anstai: Inte hypermodernt?! Ehh, nä, va, när brydde jag mig om sånt liksom. Och: Jag vet inte vem som kan fota mig, träffar aldrig nån och är ständig gräsänka. Suck, aldrig är ni nöjda, nu fick ni ju en bild! ;) Och "sådär" om mitt hår, du är fan inte lätt att tillfredsställa!!!!!!!!!!! :)


schmut, jenny: Tack.

Vi på Kantarellen sa...

As-kalas tycker jag i allafall!

Anonym sa...

Färgen är urcool! :-)

Det är en tjej som åker med samma buss som oss på torsdagar som har rött hår "på riktigt". Kanske skulle ta mig för att fråga henne hur hon har fått till det? Nej, inte troligt.
Jag tycker iaf att din färg är snyggare. :-)

deeped sa...

...jösses...

Unknown sa...

Superfint!!! :)

Är allt bra?

Kram!!!

Ludvig sa...

Jag tycker också det verkar snyggt!

Anonym sa...

Åh vad snyggt! Har haft nästan lika rött själv men det "trillade ur" alldeles för snabbt.

crrly sa...

mamse, iac, anna, ludvig, nina: Danke.

deep: Jag tar det givetvis som en komplimang eftersom jag inte minns senast jag öht var överens med dig om nånting alls. Så då är jag extra nöjd nu och tänker inte klaga hos frisören... ;)

Översättarhelena sa...

Det var en riktigt härlig kajennpepparfärg. En fyrbåk i höstmörkret!

Anonym sa...

Hihi, nu missförstod du mig igen :-) Mitt "sådär" hängde ihop med "inte supermodernt". Försökte bara hitta bättre ord för det.

crrly sa...

översättarhelena: Tack! Ja, det lyser faktiskt.

anstai: Okej då. Men förra gången du beklagade dig över mitt hår var det minsann inget missförstånd... ;p

Anonym sa...

Du ser inte ut som en morot i håret! Inte alls! Det är mer eldnyanser tycker jag, och det är så vackert när man kan bära upp det. Du verkar ha så där härligt självlockigt hår som passar så bra för sådana starka färger. Min bortgånga moster brukade färga håret i eldnyanser och hon hade självlockigt hår. Det är snyggt på dig! Kram

Anonym sa...

Det måste vara härligt att få minst 16 kommentarer på Din blogg angående Din hårfärg. Jag är nog lite för konservativ för att uppskatta färgat hår men får ändå ge Dig plus i kanten för färgen - den var snygg.

vandrarvild sa...

jättefint ju! fast hur blir det när färgen börjar gå ur?

crrly sa...

sunflower: Ojoj, tack, vilka snälla ord! Och vilken fantastisk jämförelse, med din älskade faster. Kram.

wandus: Ja, åtminstone överväger ju de snälla orden så det är väl en egoboost, och det kan man ju behöva ibland, särskilt när man själv är osäker på om det egentligen blev bra. Tack för komplimangen!

vandrarvild: Danke! När det börjar gå ur, det vill säga när utväxten börjar komma, ska jag bara gå tillbaka till salongen och så blandar frisören till lite mer klet och så kan jag själv ta i det hemma!

Anonym sa...

Jag tycker att det är jättesnyggt! Men du vet ju att jag gillar rött hår.. ;) Tycker dock att det är ännu snyggare på ditt lockiga hår!

crrly sa...

[sanna]: Oj, tack! :)