måndag, mars 26, 2007

Spahelg


Blir som sagt vansinnig på vårt pissiga Internet men lyckas förhoppningsvis slänga in åtminstone ett par bilder från vår ljuvliga spahelg. Ljuvlig bortsett från att jag som vanligt får hjärtinfarkt av svärmor ... som är här nu igen i alldeles för många dagar. Hon är verkligen ... speciell. Och man är ganska överkänslig som gravid.

Jaja.Total avkoppling: havsutsikt, öl och en suverän bok.


Utsikten från vårt fönster.


Det kanske kommer mer senare, men "Orsa kompani lovar ingenting bestämt", som mormor brukar säga.

8 kommentarer:

Eva-L sa...

Men, hallå! Vad är det för bok?

Jag fick också mer svårt för släkten när jag var gravid, särskilt första gången. Det försvann. Eller, det försvann inte men jag fick tjockare skinn.

crrly sa...

Hej e-l: Det är Stieg Larsson, Män som hatar kvinnor. Vi får väl se om han hinner läsa ut den... Han har två och ett halvt jobb och inget av dem är bara fyrtio timmar i veckan precis, och snart får vi ju annat att tänka på...

Du vet ju hur min svärmor är... Hon har inte blivit bättre med åren. Om man säger så. SUCK, jag får utbrott på utbrott på utbrott...

Eva-L sa...

Ja, jag minns din svärmor:-) Folk blir tyvärr sällan bättre med åren.

Men varför har han flera jobb? Låter jättejobbigt, jag har knappt ett och det känns övermäktigt emellanåt.

crrly sa...

eva-l: Han har bytt tjänst och killen som ska ta över hans gamla jobb blir inte fri från sin nuvarande tjänst förrän i maj..... Plus att han är involverad i nåt projekt i Holland också och åker dit varannan vecka.

Men han påstår att det ska bli ändring bara bäbis har kommit.......

Jag undrar jag. *luttrad*

Nina sa...

Vilket spa är ni på? Och hur var det?

crrly sa...

nina: Vi var i Båstad! Det var ljuvligt. Mest för att jag sov så himla mycket...

Anonym sa...

Det ser onekligen mycket, mycket avkopplande ut. Svärmödrar ÄR besvärliga. I alla fall är min också det.

Lästips: Maria Sveland: ”Bitterfittan”. Om du inte redan läst den. Jämställdhet och föräldraskap och relationer. En uppgörelse som jag sträckläste.

crrly sa...

mona: :-O Det här är ju läskigt. Skrev just mitt senaste inlägg ("Vill ha"!!!), och sen hittade jag din kommentar här. Herregud, vilket sammanträffande!!!!!!!!! :)