onsdag, mars 14, 2007

crrly is back


En ganska ofrivillig bloggpaus, detta, måste jag säga... Är ju lite livegen under bajsinternetleverantören från helvetet, gah, och då funkar det som det vill, det vill säga oftast inte alls. Svårt att uppdatera bloggen hemifrån då. Det händer en hel del på jobbet också, ska skriva mer om det senare... så där kan jag inte blogga heller. Typiskt, för jag skulle ju behöva skicka inlägg på inlägg för att blogga iväg mitt förra inlägg litegrann, innan mina kolleger hittar mig! ;)

Här i södern har våren kommit, känns det som. Så underbart! Häromdagen var jag dessutom ledig, så då kunde jag, mittemellan utövande av speciell sport anpassad för gravida och läkarbesök njuta av sol och promenad vid stranden. Men det bästa den dagen var ändå att glida genom den stora staden i bil med nervevad ruta och musik på högt... Ett något oväntat musikval dock, det var det som var så kul! "The birth of the gammaldans" med Povel Ramel, en ganska halsbrytande musikblandning mellan en relativt högstämd inledning och sen rena tramset, som dock om man lyssnar noga, säkert innehåller en riktig handling, men den låter typ så här:

Tuttilurionlej å tuttiluskanemej, pulim, pulim, fila bort i hej, fullirackan pling, sputt i buskan long, å fallirallan lej o fullilurion dej, titta attan på dattan, pussimalion dong, tut i limpan, fulleruttan, tjolamente, snippelipelippelorum, snoppeloppelong, tockeding och tockedong...

Tilltalar verkligen mitt sine för humor, både låten i sig och situationen!

6 kommentarer:

Eva-L sa...

Men nu rä du här och det är ju det som betyder nåt:-)

Anonym sa...

Skönt att du är tillbaka - men allvarligt... vad HAR ni för leverantör egentligen??? La upp ett recept till dig i min blogg, du kanske har det redan - men har du inte det så testa, den kakan är perfekt att tröstäta när man blir frustrerad! Det är jag f.ö idag, dagen D är här han som ligger i magen har tydligen inte minsta tanke på att komma ut...!

Brazilian Linda sa...

jobbigt emd internet leverantörer. jag vet!
hur går det med mini crrly förreten? jag har inte hunnit läsa in migpå några nyheter! är så nyfiken!

Du har blivit utmanad ocksp, hoppas du kan anta den! http://brazilianlinda.blogspot.com/2007/03/utmanad.html
hej så länge!

Anonym sa...

Det trista med internetleverantörer är att alla är från helvetet. Bra, unnigt supportfolk kostar och när alla bara vill ha det snabbaste och billigaste så finns det inga pengar till att anställa annat än nollor som sitter och läser innantill ur sina felsökningsscheman. I bästa fall har typerna i supporten viss social kompetens och orkar vara trevliga.

carra sa...

Mer Povel Ramel till folket, tycker jag. En ordkonstnär extraordinaire!

crrly sa...

e-l: I hope...

helena: Å, vad spännande, måste hoppa in till dig och kolla hur det går för dig!!

linda: Det går bara bra, tack, det är ett jäkla liv i magen större delen av dygnet, så det verkar vara ett mycket livligt barn (pust...)! Utmaning? Kommer på stört!

rasmus: Usch, usch, usch, säger jag bara.

carra: Jaaaaaa!!!!!! :D