söndag, mars 18, 2007

Dagens skördVår knasiga storkisse har nu i flera år envisats med att hämta pinnar åt oss hela tiden så fort hon är ute. Dem lägger hon oftast på trappan och så jamar hon som en marskatt, vilken tid på året det än är, och har liksom drogade ögon. Har vi öppna dörrar kommer hon in med dem. Jättefina presenter, men jag fick övertala darling att låta dessa ligga kvar ett tag så att jag hann fota dem; annars slänger han dem så fort hon inte ser.

Det roligaste var när älskling byggde trädäcket på bilden, då kom katt med nya pinnar hela tiden, extra ivrig, som ville hon bidra med lite byggmaterial... Ett bevis på kärlek ser vi det som i alla fall.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Å, goskatten! *leeer*

Pumita sa...

Tror hon att hon är hund, eller?

Anonym sa...

det är kanske en stork-kisse (inte storkisse) ni har.
Åh, vad jag är ordvitsig på morgonen. Döda mig! :D
hälsn morry

Anonym sa...

Härligt!

crrly sa...

puman: Nja, det är hon nog alldeles för smart för... ;)

morry: Haha! :p

Astillbe sa...

Mina kissar släpar hem möss och fåglar! :-D Efter ET i augusti hade hankatten A laddat upp med tre finfina döda möss utanför ytterdörren. En liten gåva för lycka och välgång kanske?! :-D

Li sa...

Du är utmanad

crrly sa...

astilbe: Usch, usch! Ja, det gör tyvärr mina med, särskilt den minsta... :-( Alla söta skatungar... :-( Jättesorgligt var det förra året, isch. Så synd att de instinkterna inte försvinner när de har mat!


linda: Ojoj, okej, ska kolla in!

Gudinnan sa...

*asg* min söta kisse kommer med råttor, mäss, ekorrar(!) och småfåglar, tänk om hon kunde lära sig ta hem pinnar istället?