onsdag, december 03, 2008

The land of soft toilet paper

Howdi folks! :-p

Vad pinsam jag ar som skriver pa engelska nar jag star mitt i en hotellobby dar folk gar forbi, haha... :-)

Jo, rubriken... Jag har alltid fascinerats over att man nar man ar utomlands alltid far sa jakla mjukt toapapper, varfor vill man ha det??? Det gar inte att snyta sig i utan att man sen far rensa trojan och golvet fran en massa papperssmulor, och man kan absolut inte torka sig med det. Ju. I der forlovade skracken-for-odorernas-land ar ju papperet, och givetvis ocksa trosskydd och bindor liksom blojor, parfymerade. Forresten kan man har kopa baby wipes i rosa forpacning och bla forpackning, utan att det skiljer pa nagot annat utom just fargen pa forpackningen. Aaargh.

Fast vi har det underbart har, saklart!!!!! Vi ar faktiskt inte lika ironiskt och smaelakt installda som senast vi hvar i US of A, for elva ar sen, nu fascineras vi mest over de bra sakerna, som hur otroligt trevliga alla ar, och ja, det kanns faktiskt genuint! Som inne i the grocery store dar flickan i kassan fragade om det gick bra att hon gav our lovely daughter en ballong, och dar mannen som jobbade dar inte bara packade vara kassar utan tipsade tjejen bakom i kon om en kortare ko (ja, med tva prickar over!) och sen drog var vagn med kassarna anda ut till bilen och erbjod sig att falla ihop var stroller. Alltmedan han fragade ut oss om Sverige och stallde den omojliga fragan hur mycket en flygbiljett till Sverige kostar. (Vilket ju beror pa flygbolag, valutakursen, nar man bokar etc, etc, etc.)

Den har gangen var vi dessutom beredda pa att alla i affarerna kommer fram och fragar "How are you?" nagot som tog mig pa sangen senast, jag fattade inte vad jag skulle svara.

Taskiga darling berattade inte for mig om gratis internet har pa hotellet utan jag fick syn pa det av en slump nu... Till hans fortret, haha. Men tja, jag ar ju har pa semester och han pa paternity leave, sa nu ar det min tur att ha egentid! De ska ut och leka nu, jag ska fa ga pa det narbelagna shopping mallet ensam!! Heaven. En jattestor Barnes & Noble!!!!!!!!!! :-) Heaven indeed.

Och senare idag ska vi kora hem till mina slaktingar, dem vi halsade pa i California for elva ar sen, men nu bor de alltsa har, tre generationer. Ska bli hur kul som helst att tillbringa en vecka hos dem!

Jag aterkommer. Hare bra!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas du kom ut från Barnes&Noble igen, vore synd att inte få fler blogginlägg ;-)
Antar att även detta B&N hade ett café mitt i.

Det ser ut som att jag hamnar en vecka eller två i LA nästa år, ska bli spännande det med! Fascinerande land, det där. Se upp för flingorna, förresten, sist vi var i NY hade de flingor som lät nyttigast "bara" 34 % socker i sig. Jag åt havregrynsgröt efter det, det brukar serveras osötat.

crrly sa...

Anstai> Jag kom ut, men det lar inte vara mitt sista besok dar den har resan! :-)

Flingor, ja, jag har atit Cheerios har pa hotellet, jag vagrade iaf Fruit Loops i olika pasteller med socker pa. *krakas* Nan grot fanns inte tyvarr men det far vi val fixa hos slaktingarna. Vad heter mannagrynsgrot pa engelska forresten?

Zealous sa...

Vad kuuuul!

Mannagrynsgröt - ingen aaaaning... :-)

Anna sa...

Skönt att höra att ni kommit fram och att de första dagarna bjudit på trevliga människor och intressanta reflektioner. :)

Hälsa fdamiljen!