onsdag, september 30, 2009

Healingen, adoptionsbloggen


Nu har jag blivit healad av min indiska guru vid ett flertal tillfällen, såväl på plats som på distans. En massa mystiska grejer händer med min kropp: Jag har flera nätter i rad drömt mardrömmar om olika saker, något jag aldrig gör så frekvent annars. Det forsar dessutom fram en massa berättelser, fragment av historier, mängder av känsloströmningar och personporträtt om nätterna, vilket leder till att jag går upp halvt i sömnen, rafsar rätt på en penna och skriver kryptiska meddelanden till mig själv på lappar -- meddelanden som jag dagen efter naturligtvis helt har glömt bort meningen med. Ett par exempel på titlar (?) på berättelser som har vällt fram är "Från Borås till Eskilstuna" (skratta inte -- jag kommer ihåg att det var en oerhört rafflande historia) och "Hon som blev lämnad kvar" (som jag dessvärre [?] inte minns något av alls -- mer än att det naturligtvis också var en helt genialisk och oerhört fängslande intrig).

På det mer fysiska planet har jag exempelvis (håll i er, nu bloggar jag om bajs igen... eller snarare eh, tvärtom kanske) haft förstoppning i ett par dagar, något som nog aldrig någonsin hänt mig tidigare (gurun sa att hon skulle koncentrera nästa healingtillfälle till tarmen och nog fan gjorde hon det, det märkte jag...).

En hel massa mer märker jag av men det är ofta mer diffusa saker, förutom den abnorma tröttheten som då och då inte smyger sig på mig utan snarare kastar sig över mig och slukar mig med hull och hår, inte låter mig komma ur dess grepp förrän jag har sovit stenhårt i minst 40 minuter.

Häftigt är det.
En annan grej: Jag har uppdaterat adoptionsbloggen ett par gånger idag, kan jag meddela er som läser den. Men hur ska jag göra alla uppmärksamma på det? Går det att fixa någon inställning som gör att ni t ex får ett mejl varje gång det finns en uppdatering? Jag har ju redan lagt in er som inbjudna läsare så programmet har ju liksom redan era adresser... Hjälp emottages tacksamt!

4 kommentarer:

LYCKLIG MOR sa...

Så häftigt med healingen, ja det kan hända en massa underliga saker när man healas så är det bara! :-)
Har inget förslag ang, adoptionsbloggen eller jo visst finns det en inställning på bloggen som gör att man kan få ett mail? Eller tänker jag nu på prenumerera-inställningen? Ja jag vet inte :-D
Kram

Ulrika sa...

Hej!

Ramlade in på din blogg av en sökning på - ingefärste tror jag det var. Jag är gravid tidigt i v 5 och mår svinilla. Jag hittade ett inlägg av dig från -06 där du skrev om just illamående och hur mkt det påverkar en. TAck för det. Jag hoppades slippa må illa då jag dessutom redan använder medicin mot illamående. Men nähä. Har även haft magproblem tidigare som gjort att jag har mkt oro och stress kopplat till magen. Känner igen mig i det där att känna sig lurad på lyckan. Man tror - äntligen är jag gravid hurra! Och så går det ett par dagara och man ligger och spyr... Blä.

Iaf tack för du skrev om det. Bara skönt att kunna känna igen sig.

Maria H sa...

Hej!

Snubblade in på din blogg och ser att du har en adoptionsblogg också. Jag är också i adoptionstagen, kanske har vi "hörts" på familjeliv eller på nått annat forum. Vart adopterar du från? Hur hittar man till din adoptionsblogg? Vi ska adoptera från Colombia.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.