söndag, juni 19, 2005

36 grader i Bryssel! :)

Aloha! är man närmast frestad att utropa. Vi var i Bryssel från igår till idag, flyget går ju på en timme. Fest hos vännerna som köpt hus där nere, fransyskan och engelsmannen. De hälsade jättemycket till dem av er som de har träffat! House warming party, och jäklar, varmt var det sannerligen. Så otroligt skönt. När vi gick av planet i Bryssel igår råkade jag säga till darlingen: "Det känns nästan som om vi har åkt utomlands!" Just det... :p

Jättekul fest, god mat, gott att dricka, en massa nya roliga människor att babbla med. Mest fascinerande var det att prata med en kille vars mor är diplomat: han var halvitalienare, halvsloven, hade vuxit upp i såväl Italien som Slovenien och Iran, Kenya och Singapore (!), sen gått på universitetet i Edinburg dit han flyttat ensam, sen träffat en tjej och flyttat med henne till Bryssel... Nu är hans mamma diplomat i Indien och har dessförinnan bott i Kroatien; pappan har flyttat med sin fru och son lite då och då men verkade mest ha bott kvar i Italien. Och killen hade inga syskon, otroligt att flytta omkring så och inte ens ha några syskon att vara med. Det jobbigaste för honom var att komma tillbaka till Europa efter att ha bott i Singapore i sex år och lärt sig den kinesiska kulturen, att ha anammat det kinesiska tänkesättet men se europeisk ut. Jätteintressant var det att diskutera och lyssna.

Gosade med en fyramånadersbäse och en niomånaders, söta! :) Och träffade den franske greven som ser så otroligt jävla bra ut, han och hans nyblivna fru hade köpt en lägenhet vars utsikt vi beundrade på kort: man såg hela Paris!! Vraiment fantastique.

Tja, sen var det en slapp dag idag förstås, vi promenerade, beundrade Waterloo, husen och alla blommorna, njöt i fulla drag i den 36-gradiga värmen, gick och samlade på oss ett jättelager D-vitamin...! ;) Mys.

Kom just hem, nu ska jag packa upp. Vilken underbar helg det var! Först grillfest med grannarna i fredags, sen iväg utomlands och hem igen, hej och hå, man hinner minsann en hel del.

Badrumsrenoveringen...? Äh, den går nog framåt men man ser fortfarande inte vad de gör egentligen. Pysslar en massa med elen och så. Tre veckors försening hittills, börjar bli jobbigt. På torsdag åker dock grannarna utomlands, så då får vi duscha där! :) Gött.

Hoppas ni också har haft en fin helg.

Alors, au revoir, ou tut ziens!
Link

Inga kommentarer: