fredag, juni 17, 2005

Bingo kan ta sig i arslet

Fy fan.

Min bror råkar vara licensierad fotbollsspelare och var extremt upprörd när han fick den nya "killtidningen" Moore hem i brevlådan. Hans adress var såld av Svenska Fotbollförbundet.

"Med vilken rätt skickar dom sånt här jävla skräp hem till mig??" ville han veta. Han kände sig kränkt för att han som manlig fotbollsspelare automatiskt antogs vara intresserad av "klassiska killgrejer" som i denna tidning. Bilar och seriemördare, liksom. Min bror är liiite mer kultiverad och kulturell än så. Hans sambo var inte heller alltför glad över att han hade fått den här tidningen, givetvis.

Vad säger då fjant-Bingo Rimér till sitt försvar, när även Marita Ulvskog uppenbarligen har upprörts över detta sätt att pådyvla folk sin produkt?

Jo:


">http://www.aftonbladet.se/vss/debatt/story/0,2789,660720,00.html


(hoppas länken funkar, kopiera annars den här: http://www.aftonbladet.se/vss/debatt/story/0,2789,660720,00.html)

Jävla idiot liksom. Vad är det han säger? Jo, att det inte är porr för det visas inga bröstvårtor, att det bara är nymoralister som blir upprörda över en sån här grej, och att det minsann förekommer sex både i reklam, dokusåpor och musikvideor.

Visst, sex finns överallt. Snyggt att skylla på det, Bängo-Bingo. För du har ju absolut ingen del i det, eller hur?

En jäkla skillnad också på att få en sån här tidning i stort sett upptryckt i ansiktet -- att den ramlar in genom brevlådan på ens eget golv!! -- jämfört med att zappa förbi nån skit på tv eller råka få en skymt av ett sexlöp i en affär.

Fy fan vad jag är trött på det översexualiserade samhället. För att inte tala om fördomarna vi har om varann på grund av vårt kön!!


Gaah.

2 kommentarer:

Sanna sa...

Bingo är rätt bäng faktiskt och ännumera bängt av fotbollsförbundet att generalisera så grovt att de säljer sina manliga fotbollsspelares adresser, jag bara antar att det inte skickades hem några Moore till de kvinnliga fotbollsspelarna. Oavsett så är det en trist värld vi lever i där människor objektifierar andra människor på ett sådant sätt.

Sen har jag även alltid funderat över varför Bingo inte utstrålar sex, borde man inte göra det med hans jobb? Jag associerar snarare till någon stackars borttappad toffel. Oh well =)

crrly sa...

sanna: Haha! Klokt och fyndigt. Nävisst, han är en loser... :p