tisdag, september 05, 2006

crrly leker lärare

Höll en kurs för mina kolleger idag, lekte vuxen och skulle ha möte med dem, då måste man ju ordna med mineralvatten och PowerPoint och allt! :) Jodå, det gjorde jag. Och för att riktigt leva mig in i rollen som lärare (föreställer mycket sällan en sådan nuförtiden) så hade jag på mig en grön manchesterkostym idag (!), finns nåt mer läraraktigt än manchester?! Och knut i nacken såklart. Glasögon på nästippen föll dock för jag glömde dem hemma, gaah.

Oh well. Det gick bra. För bra, tror jag. Chefen vill sälja in kursen till en massa andra avdelningar på jobbet. (Hjälp!!! Men det lär ingen gå på, så det är nog lugnt...)

Bara måste lägga in en skojig gammal bild från Avigsidan också:Hur, hur, kan man skriva så och inte se hur det blir?!Och varför åker jag aldrig hem?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ungefär som "inget luktar så gott som mors bak". :)

Anonym sa...

Påminner mig om Häckens amerikanske målvakt som, för att muntra upp sina försvarsspelare, skrek: Come on guys! Vilket gjorde alla GAIS:are stormförtjusta.

Översättarhelena sa...

HAHAHA! Den är ju underbar.

Vad handlade din kurs om förresten?

Mona sa...

*S* Undrar också som Helena vad du undervisade i. Du kanske har en ny karriär på g...

karro sa...

hihihihi. älska avigsidan. :D

Anonym sa...

Varje gång man ser en okammad man bärande en skjorta vars kragstorlek indikerar att den köptes då Fälldin var statsminister och ett par för korta manchesterbyxor, som inte döljer de nedhasade bruna strumporna eller de illasittande plastsandalerna, vet man att det är en lärare som är på utflykt i den stora, vida världen.

crrly sa...

helena och mona: Internetsökning... lite knep och trix för att sökningarna ska bli bättre, snabbare och pålitligare. Väldigt basic.

wandus: Ja men eller hur! :) Eller (sommartid) en "Läs och res"-T-shirt, kakishorts och strumpor i sandalerna. Kikare OCH kamera.