måndag, september 11, 2006

Jag lever!

Ja, jag försummar bloggen, I am soooo sorry. Jag skriver som fan på ett annat ställe. Plus att jag pysslar med annat skrivande, frilansgrejer. Och så är jag rätt splittrad. Allt jag gör och tänker är inte bloggbart heller, men jag saknar egentligen sannerligen inte stoff för att skriva här. Mitt liv är som vanligt en såpopera.

Vardagssaker jag har gjort: firade min första lediga torsdag med att leka med cree på Skandinaviens största köpcentrum Fields i Köpenhamn, brukar hitta massor med jätteroliga saker där men nu bidde det bara enchiladas + en skjorta (roligt med en skjorta, har jag haft nån sen storskjortorna i början av 80-talet och de rutiga herrskjortorna i mitten av samma decennium?! Svårt med felvänd knäppning och pyttesmå tramsknappar! Men den var fin!).

Hmmmm. Mer då... Har umgåtts jättemycket med syskon, pappa och mamma, alla har varit samlade för en gångs skull, händer bara 1--2 ggr om året. Myst massor och varit på Fredriksdal i Helsingborg, ska sätta in foton därifrån sen. crrly går på styltor, haha liksom.

Nu ska jag ringa till darling A som fyller år idag.

5 kommentarer:

Anonym sa...

På tal om knäpp knäppning så hade jag en skjorta (på det glada 90-talet) som hade kluster av tre små knappar, där det i vanliga fall bara sitter en knapp. Jag tyckte då jag köpte skjortan att den såg supercool ut (och italiensk var den också) men tänkte inte på hur in i h-e svårt det skulle bli att knäppa upp alla dessa små knappar efter en helkväll på krogen... många blev de nätter jag sov i halvuppknäppt skjorta.
För övrigt är det jättesnyggt med kvinnor i skjorta.

crrly sa...

wandus: :D Låter ... jättejobbigt!! :)

Hmm, ja, det kanske är snyggt men jag brukar vara slappt klädd eller vad man ska säga, inte så strikt; till stor del beroende på att jag strykvägrar... Tar inte på mig nåt som man måste stryka! (Och måste jag så ... gör min man det när hsn ändå håller på med sina SÅ KALLADE strykfria skjortor, måste vara världshistoriens största lögn!)

Anonym sa...

Trist att "krinklade" skjortor endast var på modet en sommar. Strykning är verkligen urtrist. Jag brukar samla på hög och sedan ägna en halv dag åt att stryka mig igenom allt det skrynkliga (samtidigt som jag lyssnar på blues och känner mig tacksam för att jag åtminstone inte behöver plocka bomull).

crrly sa...

*s* Blues var en idé! Min man gör ungefär likadant men mest framför tv:n.

Anonym sa...

Du är inte den enda som försummat bloggskrivandet... :oP Men jag är tillbaka nu, tänkte bara meddela det :o)