fredag, december 22, 2006

crrly i sin najsa bloggtröja


Kolla här, så himla snygg man kan bli i sin ascoola bloggtröja som man kan vinna om man är med och gissar hos Lotten! :)
I alla fall om man heter crrly och spammar Lottens kommentarbås med en massa extremt felaktiga svar... Då tröttnar Lotten till slut och faller till föga! ;) Citat: "[M]en igår var jag nödd och tvungen att även belöna Crrly, som var synnerligen flitig med sina konsekvent totalt felaktiga gissningar. Men hon fyllde en mycket viktig funktion som idéspruta och associatör – även om hon ju fick alla andra att gissa helt uppåt väggarna de också."

Moahahaha...!


Det tog ett tag för mig att realisera denna idé att fota mig iförd tröjan, mest på grund av att min käre make inte är hemma så mycket och så ofta att vi har hunnit med det, så Salt hann före. (Gud, vilka mängder du skriver människa, hur ska jag hitta rätt inlägg att länka till?!) Nåväl, så här ser crrly ut i en bloggtröja i stl small där även en gravidmage och ett par gravidtuttar får plats! En lika snygg hatt som Lotten har jag icke, så jag fick ta en annan. Och nertill är jag iförd en ballongkjol och ett par stay-ups.


Det här måste vara modebloggarnas modeblogg.

6 kommentarer:

Lotten Bergman sa...

Wow! Vilka strumpor! De är ju så coola att tröjan inte syns! Dubbelwow!

Anonym sa...

Du menar på allvar att det finns såna teatriga stayups? Det var värst! Och så är du gravid i en small... jahapp. Själv syns jag i en tajt XL utan att vara gravid här: länk

Anonym sa...

åh - snygg bild, du ser skitcool ut :)

Studiomannen sa...

Tusan: jag måste också stila med en bild!

crrly sa...

lotten: Visst är de fina. Tyvärr kan jag icke upplysa med pris och inköpsställe, så detta duger nog vid närmare eftertanke inte alls som modeblogg ändå. De är gamla... och har man gamla kläder på sig så gillas det väl inte heller som modeblogg?


salt: Jag samlar på skojiga strumpor, mina kolleger brukar säga: "Åh, såna där skulle min elvaåriga dotter ääälska!!" De knasiga strumporna eller mina tygkängor menar de då oftast.
Där var bilden på dig ja! Bra, jag hittade den ju inte för du har ju "skrivit bort" den! Men tajt ser ju knappast tröjan ut att vara.


sara: Jag är rätt så photoshoppad, min darling ska alltid överarbeta allt..! ;)


studiomannen: Jaaa, det är klart! Så får Lotten sätta ihop oss allihop sen på en enda stor glad gruppbild! :)

Anonym sa...

Haha, ja, det ser schysst ut! Gillar också strumporna, jag! Förresten skönt namn: Crrly. Själv gillar jag lockar :-)