lördag, juni 25, 2005

Palmägare crrly Lindeman

Hehe, ja, jag känner mig lite som med i nån fånig komedi, särskilt med det här palmtrasslet! (See tidigare blogg about that.)

Vad hände sen då? Jo, tyvärr ringde det en man från palmföretaget... Han var supertrevlig, skrattig och högst förvirrad, samtidigt stressad, frustrerad och väldigt arg på budfirman som uppenbarligen hade skickat oss fel palm. Det var en stockholmare som skulle ha haft två små palmer och en jättepalm men fick tre små. Som tur var för palmföretaget hade han tagit det hela med jämnmod och sett det från den humoristiska sidan, ringt till företaget och frågat om hans jättepalm hade krympt i tvätten...!

Så palmföretagarna satte igång att spåra palmerna och kom fram till att det måste ha varit nåt konstigt med dem som budfirman satte av hemma hos crrly. Jag var ju tvungen att erkänna... men sa också att vi hade blivit så förälskade i den där jätten och att det dessutom måste vara dyrt och krångligt för palmfirman att skicka ut bud för att hämta den igen, så om vi kunde komma överens om ett bra pris så...

Det roliga var att medan vi hade detta lätt förvirrade men glada samtal så ringde budfirman på en annan linje och palmmannen svarade i den luren också, var sålunda jättetrevlig mot mig i ena sekunden medan han var arg och svor ve och förbannelse över budet, så att jag hörde det, i andra luren. Hihi! Fram och tillbaka, fram och tillbaka, han måste ha känt sig lätt schizofren.


Ja, vi förhandlade som sagt lite grann där, mitt i det mer upprörda replikskiftet mellan palmman och budgubbe. Bra pris, kunde vi få det? Och behålla palmen? Visst, det kunde vi!! :) Jaaaaa!



Så idag ska vi plantera den! Tjoho! Bara det regnar lite, lite mindre så...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så nu har ni en tre meter hög palm? *cooooolt* :-)

Unknown sa...

Ser fram emot att få sen den höga palmen senare i sommar då badrummet är i ordning och ni hämtat er från pärsen. Jag får väl klara mig utan rosa flamingo i trädgården fast att det gör lite ont. *ler*

Kram!

Anonym sa...

Nu blev jag riktigt nyfiken (och avundsjuk). Står palmen ute i det fria eller i ett växthus?

crrly sa...

erik: Ute i det ... hm, fria. I snön. :p