måndag, september 04, 2006

Septembersolnedgång

Upp till 17 sekundmeter i byarna och givetvis var min darling-galning ute och windsurfade. Jag tittade på en stund och försökte fota i mörkret. Det gick sådär. Lite klassisk solnedgång fångade jag i alla fall.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag såg en nypostad session på GPS-speedsurfing som jag misstänkte kunde vara darlingen din. Det har visst gått fortare för honom tidigare, vad jag kunde se?

Själv har jag inte seglat, fenan till min lilla vågis knäcktes ju sist jag var ute med den och utan jobb har jag inte råd med nån ny.

Dessutom verkar jag ha dragit på mig ett diskbråck med ischias och lite försvagade underben som resultat, men sånt har inte hindrat mig från att surfa tidigare och lär inte göra det nu heller. Dessutom körde jag djupa knäböj med 70 kilo på axlarna för några dagar sen och klarar ryggen det, klarar den surfing.

crrly sa...

rasmus: Kan nog stämma ja! :) Är inte du med där?

Nä, det gick inte så fort igår, jag måste revidera vindhastigheten till ca 20--25 sekundmeter i byarna men han har alldeles för stort segel, tror han körde med 4,5 och det gick icke alls. Men ja, du kan ju läsa vad han själv skriver...! ;)

Ajajaj, diskbråck?? :( Stackars!!

crrly sa...

Hm, nä, det var visst 5,7 han hade! :-o De andra hade 3,0--4,0, det gick bättre.

Anonym sa...

Jo jag har fått det intrycket ja, att han inte har några grejor som funkar alltför bra när det verkligen tokblåser. Visserligen lider nästan alla av det, man är ju så förnuftig och undrar varför man ska lägga pengar på grejor man bara kan använda 1-2 gånger per år eller så. Det är ju bara det att med rätt prylar blir det där årets två roligaste seglingsdagar. Jag har upplevt några få dagar i mitt liv när precis allt jag provat liksom har funkat av sig självt och det har alltid blåst närmare 20 m/s då.

Som tur är så verkar mitt diskbråck vara rätt lindrigt, det verkar inte synas på mig om man inte vet att jag har det. Sen får man ju grymt starka ryggmuskler av surfing och min erfarenhet säger att stora starka muskler är en av de bästa "värktabletter" som finns.

crrly sa...

Intryck?! Jag vet inte riktigt vad jag har sagt men du kanske har läst dig till det på sajten. Och jag har inga kommentarer för jag har ingen aning faktiskt. Nån gång ska jag nog låta er prata med varann direkt istället...! ;)

Anonym sa...

Jag läste bara det du skrev. Både 4.5 och 5.7 är segelstorlekar som ger mig dödsångest om jag försöker ge mig ut i 20 m/s. Jag provade med 4.5 förra hösten så jag vet. :)

Undantag om det är extrema åkafortsegel. De är tänkta att seglas "stort", dvs 2-3 kvadratmeter större än vad folk med självbevarelsedrift har, de brukar kännas lite "mesiga" om man inte gör det. Liksom, man seglar om folk med det är inget riktigt drag i seglen då.

Nån gång.. Är han aktiv på steffo (även kallad surfzone.se) så kan jag ha pratat med honom utan att inse det. :)

Å ni skulle förbi Lidingö nån gång i höst va?

crrly sa...

rasmus: Oj, såg inte detta svar förrän nu... Nej, han är aldrig aktiv på nånting på nätet alls, och han har nog aldrig chattat i hela sitt liv. Det enda undantaget är just den där snabbsurfsajen där han lägger in resultat men inte mer.

Japp, Lidingöloppet... nästa helg va?