tisdag, september 04, 2007

Skylt


Nej, vi hoppade av budgivningen till slut. Men vilken seg mäklare som man var tvungen att jaga hela tiden! "Jag ringer..." Men nä, det gjorde han aldrig. Till slut ringde man själv upp och fick höra ett sävligt: "Mmmm... Jo... jag har fått in ett par bud här som går över ert..." Jaha?! Och när tänkte han ringa och meddela oss det?! Gah. Tur att vi redan var tveksamma, annars hade det blivit outhärdligt.


Här är en skojig skylt:Ursäkta bildkvaliteten, den är tagen med mobilkamera. Så här står det: "Flera tusen svenskar upplever smärta när de trycker på någon av knapparna här bredvid på grund av sin reumatism."

Varför trycker man på en knapp i en hiss för att man har reumatism? Hjälper det?

4 kommentarer:

e sa...

Ha, ha. Jag undrar alltid om det inte finns någon som korrläser sådana där skyltar.

Anonym sa...

Försöker de inte bara illustrera hur svår vardagen kan vara för en som har reumatism? Jag vet ju hur den kan vara då jag har den nära inpå ,ig, inte jag men en nära är hårt drabbad.

Annica

Sunflower sa...

Usch, sådana där mäklare ska man akta sig för. Jag tror det var rätt av er att hoppa av budgivningen. Kommer ihåg en mäklaren min före detta sambo och jag hade. Nej, det var mäklarens kollega som var så där...jobbigt. Några av våra grannar hade honom som mäklare, han höll på att ringa när han var på fyllan, och ringde sent på nätterna. Jobbigt!

crrly sa...

annica: Jovisst men en annorlunda formulering som hade varit mer korrekt hade kanske inte väckt samam reaktioner.


sunflower: Va!