fredag, september 07, 2007

Spray Bajs


Alltså... De mejl jag skickar från Spray Mail kommer inte fram.

Inte så bra när man har sin Sprayadress knuten till sitt Traderakonto...

Nu måste jag byta mejladress på Tradera. Mitt i alla budgivningar. Och kommer därmed alltså att ha två adresser jag måste kolla, som om det inte vore nog krångligt ändå. Suck. Spray Bajs.

Ska jag öppna ett gmail-konto kanske?--------

Några minuter senare:

Serverfel

Gmail är tyvärr inte tillgängligt för tillfället. Vi arbetar just nu för att åtgärda problemet – prova att logga in på ditt konto om ett par minuter.


Gaaaaah.--------

Klockan 22.40:

Serverfel

Gmail är tyvärr inte tillgängligt för tillfället. Vi arbetar just nu för att åtgärda problemet – prova att logga in på ditt konto om ett par minuter.Någonstans börjar jag tro att allt är mitt fel.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Skapa dig ett yahoo kontot. Jag har aldrig haft några bekymmer med det.

crrly sa...

Hm, kanske det. Gmail fungerar fortfarande inte.....

Sunflower sa...

Min sambo, it-snubbe, pratar sig så varm om g-mail och att jag måste skaffa mig, så om man ska ta honom och hans kunskaper på orden, så är g-mail bäst. Jag orkar inte med ännu ett användarnamn och lösenord. När säger hjärnan stopp och sprängs? :)

e sa...

Jag har hotmail och yahoo men föll för mannens lyriska tal om gmail. Och ärligt talat det är så mycket bättre när det gäller sökbarhet (heter det så), spara mail etc. Kan varmt rekommenderas. Har ännu inte haft några problem.

crrly sa...

sunflower: Jag har också hört så mycket bra om Gmail... men kommer fortfarande inte in!!! :-(


e: Kommer du in där nu då? Är det bara mig den jävlas med??

Översättarhelena sa...

Jobbigt med två e-postadresser? Jag har två hotmail, tre gmail och fem olika adresser på min egen domän :) Knepet är att lägga in allihop i sitt vanliga e-postprogram! (Eudora eller vad man nu har.)Numera går det inte med gratis hotmailadresser, men med gmail går det fint.

crrly sa...

ö-helena: Två? Eh, nej, jag har många fler men vill ha en särskild till Tradera så de inte kommer bort bland de andra. Och va, lägga in i sitt vanliga program...??? Hm, sånt där kan inte jag ett dugg om...

Malin sa...

Gmail är asbra, nackdelen för din del är dock att tradera inte godkänner den.:(

crrly sa...

malin: Va, är det sant??! Varför inte?? Suck, måste kolla igenom reglerna då... Underligt att de godkände min sprayadress isf, de måste ha ändrat reglerna då... :-(

crrly sa...

malin igen: Jo... det funkar utmärkt!