fredag, september 14, 2007

Var är ni?!


Mäh! Varför försvinner bloggare bara sådär utan att medela sina trogna läsare personligen?! Såklart att ni måste gå in och skriva till alla som åtminstone brukar kommentera hos er ibland? ;-) Ja, ni kan väl inte bara stänga ner alternativt säga till i er egen blogg för att sen riskera att låta era ord uppslukas av sajberrymdens baksida olästa av alla som de riktades till?! *muttra* Bara för att jag har levt (lever) i min bebisbubbla så vill jag väl bara inte förlora er heller? Hallååå...? Följ i så fall mamselamsens exempel som åtminstone hade den goda smaken att låta sitt sista inlägg finnas kvar...

Med andra ord: VAR ÄR NI, Salt, synthluder (med flera bloggare som jag brukade försöka följa), kom tillbaka, hallååå, skriver ni nån annanstans, jag har bara gamla brutna länkar till er här i min lista, hör av er!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Läste att du letade efter några bloggare.
Är det kanske denna du saknar: http://www.salt.se/
Ha en vacker helg!

Anonym sa...

Hey, jag annonserade min hädanfärd i en veckas tid innan jag raderade bloggen. Jag trodde det skulle räcka!
Om du vill veta var jag skriver får du mejla mej!
saltpost@gmail.com

crrly sa...

anni: Tack, men det var fel salt! :)


salt: En vecka räcker inte i crrlys tideräkning! :) Men vad kul att du såg det här, ska givetvis mejla dig, tack!

Sunflower sa...

Här är länken till Hur litterär är du på Expressen (missade här att lägga till den i mitt blogginlägg): http://www.expressen.se/noje/bok/1.810471/hur-litterar-ar-du?viewstyle=teaser

Anonym sa...

Hm. Radera sin blogg? Vad lustigt... Tanken har liksom inte ens slagit mig! Visst vet jag att folk gör det men... hm... Jag är nog ett arkiveringsfreak! :-)

K sa...

nu vart det ju så att jag flyttade min blogg för att någon är dum i huvudet. det kan inte hjälpas... buhu. och min gamla adress är kapad av någon som kallar sig bo nixon. jaja, du har den i alla fall.

jag kommer hem till er någon dag snart, kramen!