torsdag, februari 26, 2009

Regnbågsfamilj to go


Ojojoj, det händer så mycket här, både skitjobbiga och alldeles fantastiska saker, men jag hinner ju aldrig med att skriva, och allt vill jag inte skriva om här heller. Ofta inkluderar allt det tunga och allt det skojiga det andra än mig och jag vill ju inte lämna ut andra här.

En sak, en otrolig grej, som jag dock vill dela med mig av är att vi idag blev godkända som adoptivföräldrar!! Japp, OK-stämpeln satt som en smäck i baken och om några år ska vi kunna få ta emot mini-crrlys syskon. Det känns helt fantastiskt, ganska overkligt men så vansinnigt kul.


För redan för ett par år sen skrev jag ju här om min kommande önske-regnbågsfamilj. Så ja. Nu har vi första steget avklarat.


Bara resten kvar ...! ;-)

12 kommentarer:

Anonym sa...

Fan, GRATTIS!
Gôtt!!

Sunflower sa...

Stort grattis! :) Kul!

crrly sa...

Tack, tack, anstai och Sunflower!

Anonym sa...

Åh stort GRATTIS! Måste kännas skönt att få medgivandet. Hoppas att ni inte behöver vänta för länge på syskon. :-)

crrly sa...

Tack så mycket, Johanna!

Lite komplicerat är det, eftersom givareländerna vill att det adopterade barnet ska vara yngst i familjen. Mini-crrly är ju inte ens två år än... Så vårt kommande barn kanske inte är fött än.

Samtidigt blir ju vi inte direkt yngre, och det innebär att barnet vi blir tilldelade inte kommer att vara så pyttelitet. Det ska nämligen vara så liten åldersskillnad mellan vuxen och barn som möjligt. Ett litet dilemma där.

Kattalena sa...

Jaaa! Vad kul!!! Grattis!!! Och så spännande!

Anonym sa...

Vilka härliga nyheter!

Kram från oss

/kicki joffe

crrly sa...

Katta och kicki: Tack! :-)

Michno sa...

Stort grattis till er!!!

:)
MIchael

LYCKLIG MOR sa...

Grattis!!!!!! :-)

Hellen sa...

Grattis!!
Vad härligt det låter! Hos oss är sambon emot adoption så vi kämpar oss vidare.

Kram Lilja-71

Anna sa...

Grattis!!!

Tycker om att ni vill ha en regnbågsfamilj! Jag har bott hos en av mina caandensiska vänner och hennes 18-månadersdotter från Etiopien i några dagar och jisses vad fina mamma och dotter är ihop. Sammansvetsade så det skriker om det!