fredag, maj 05, 2006

Fredag och 20 grader...

... sol... ljumma vindar (känns som utomlands!), jag har världens sötaste och bästa och underbaraste chef (min närmaste chef alltså, som är ett hundraprocentigt stöd och vi gråter och skrattar och blir förbannade ihop, wow -- men inte idag, inte alla humör alltså, bara skratt den här sköna fredagen...), datorn är nog jättefixad och som ny (i ärlighetens namn orkade jag inatt när jag kom hem inte släpa in den längre in i huset än till hallen. Där står den och väntar på bättre tider, eller i alla fall att darling älskling ska komma hem ikväll nån gång och göra en liten insats bestående av att lyfta, kånka, ställa den på plats samt sätta in alla miljoner sladdar i sina respektive små hål, sen ska vi köra en uppdatering av Windows men jag har skrivit upp steg för steg hur man gör så det ska nog ordna sig! En liten varning för att ladda ner antivirusprogram när man redan har! Hm. Jag har lärt mig nåt, med andra ord.)

Det var en så kul kväll igår, värsta tjejsnacket med Lollo medan hennes karl datorproffset satt en liten bit bort men i samma rum och trixade med min dator. Rätt som det var fnissade han till -- Oj då, han lyssnar! Hehe. Sen glömde man det igen lika snabbt -- där han satt och grejade (förrädiskt det där!), men han lyfte ju knappt blicken från maskinen en enda gång.

Wow, nyskapande meningar jag sätter ihop.


Ja... en askul grej har hänt min chef också.. hon ska inte försvinna från oss (THANK YOU, LORD!!) men hon får andra uppdrag inom företaget förutom dem hon har på vår avdelning. Superhemligt än så länge. Och hon är så jääävla söt för hon vill ha hjälp av lilla mig med att sätta ihop texter, recensioner och grejer, weeeee. Fatta, hur kul som helst ju. Vi får se! :)


Ska äntligen få träffa min baby darling ikväll, hoppas bara att han går att få kontakt med, för jävlar, vad stressad han är. Det är han jämt, men så här har jag aldrig någonsin sett honom. Jobbar nästan, nästan dygnet runt, sover typ tre timmar per natt. Och så har det varit ett bra tag nu... sen i november. Kris och panik. Vilket leder till att jag känner mig ensam... och han blir ännu mer stressad så klart. Ond, dum, ful cirkel. Ska förhoppningsvis brytas i helgen! Jag vet nog hur man lockar honom bort från jobbet, åtminstone en stund, hehehehe.... ;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

härligt med en glad crrly =) ha en fin kväll!!!

crrly sa...

Tack, sara, du med! :)

Vi på Kantarellen sa...

OK... snackar vi SEX här?

crrly sa...

mamse: Tja, vad kan jag säga... Bland annat... och så vidare... med mera... Duger det som svar?! :)