torsdag, maj 04, 2006

PUST

Alltså, fattar ni, det verkar lösa sig med allt datorstrul...!! Herregud. Jag... är så lättad så ni fattar inte. Fick tårar i ögonen när jag läste mejlet med erbjudande om akuthjälp ikväll, irl. Liksom! Hallå. Så skrattade jag åt mig själv, hur jävla hooked får man va?! Och jaaaaaa, jag veeeet att man ska göra back-up på allt hela tiden, men jag fotar så mycket så jag hade inte hunnit med. Nu ska jag!! Bara det blir räddat så. Alla mina fina, fina saker... i min söta, söta dator...

Dessutom innebar det att jag får mys-sällskap ikväll vilket jag verkligen behöver.

Särskilt som jag fick ytterligare ett diskrimineringsmejl idag, idag av alla dagar!!! Jävla, jävla människor (jävla arbetsgivare får man inte skriva på arbetstid va?!!). Jag får bara inte bli upprörd nu men har värk i hela kroppen och huvudet samt magkatarr. Satan.
Nu... crrlys MODEBLOGG!!! Hahaha. Trodde ni aldrig. Särskilt inte jag.

Jag var tvungen att köpa byxor, nämlich. Att växa i, höll jag på att säga. Inte ...! Men ändå. Är så lycklig att det åter går att få tag i smala jeans med hög midja, å så bra. Stegade in på Carlings, hittade en rolig tröja/top för 99 spänn, lagom, jag köper ju alltid kläder i den prisklassen. Sen började jag snegla på jeansen...

En pigg tjej skuttade fram medan jag gäspande sniglade mig fram mellan hyllorna. När hon frågade vad jag ville (ha) höll jag på att svara "sova" men sa nåt annat liknande istället, typ "åå, vad tröööött jag är..." Eh, säkert jätteintressant för henne. Efter att ha ratat tre par jeans gick jag till slut med på att prova de smala, höga, DYRA stretchjeansen, fast jag visste att det var livsfarligt. Mycket riktigt. Ojojojoj. Jag skällde jättemycket på henne! ;) Måste hon visa mig så jävla snygga brallor??!

Och så var jag alltså tvungen att köpa dem. Suck. Lee. 899 spänn liksom??! MY GOD. Tre gånger så mycket som jag någonsin har köpt jeans för, eller något plagg över huvud taget, tror jag! Isch. Men jag inbillar mig att det jämnar ut sig lite grann genom den billiga toppen... Det gör det va?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det gör det absolut. Bara häromdagen köpte jag ett par dyra espadrillos med klack vilket jag jämnade ut med att handla tre toppar och ett par byxor för fem hundra spänn...

Schysst med datorhjälpen, så har du en axel du kan gråta på.

kram!

Anonym sa...

såklart du ska ha jeans - det är ju jätteviktigt att känna sig fin och så. Det jämnar ut sig - absolut =)

Vi på Kantarellen sa...

Jag tror nästan att du gick med vinst p.g.a. topen.

Eva-L sa...

Du kommer att var så himla fin i dem! Priset kan du ju slå ut över alla år du inte köpt märkesjeans och då tror jag faktiskt att du går med vinst om man slänger in lite inflation, fluktuation och räntor och slikt.

Efva sa...

Shit pommfritt! Här har jag störtat rakt ut i den fantastiska våren och kärleken IRL och liksom glömt bort onlajnlivet lite och så blir det ett sånt drama med din dator! Och hot om att sluta blogga för att burkjäkeln inte samarbetar!

Hitta inte på nåt dumt nu som att hälla kaffe i tangentbordet nu för jag kommer inte att kunna hålla koll för jag ska att fortsätta va helt lost i ett par mycket blå ögon typ hela helgen... ;) :P

Unknown sa...

självklart jämnar det ut sig! Jeans är så svårt att hitta några bra (tycker jag ialla fall) och då kan det vara värt att lägga ut lite mer. Tänk på att du säkert kommer använda dem massor!

Anonym sa...

vill ju se bildbevis så klart!!! :o)

crrly sa...

tina: Wow, det finns så snygga skor nuförtiden. Och så många plagg för en femhundring, suveränt! :)

sara: Vad bra att du tycker det! :) Tack!

mamse: Just vad jag hoppades på!

eva-l: Ojoj, tack för de snälla orden. Och javisst, jag gillar ditt resonemang. Säker på att du inte borde ha blivit ekonom?! :)

freja: Weeeeee! Å, vad glad jag blir för din skull! På våren SKA man vara nykär! :) Lycka till med kärleken!

sofia: Det är säkert ditt fel delvis också att jag köpte jeans nu...! ;) Bra resonerat, det är så jag försöker tänka också.

johanna: Haha. Tja, det kanske kommer nu i helgen. Har köpt roliga smycken till brallorna också.