söndag, juli 10, 2005

Med gammalt modem och uråldrig harv till dator kladdar jag ner detta hos bror-i-lag:


Vi har haft en underbart varm och avkopplande dag med vänner söder om Gbg, i skogen. Deras katthona hade fått fem ungar, sju veckor gamla nu, givetvis bedårande. Nån som vill ha en? Ljuvliga. Lekte med dem + kompisarnas fyraåring och tvååring. Mys!! Badade i en varm sjö. bland näckrosor och öringar, och en orm!! Plockade blåbär och kantareller.

Nu har vi avnjutit en fantastiskt god indisk gryta hos bror-i-lag- vars sambo pysslar med utgrävningar i Rom i sommar. Pratade med henne i telefon och hon verkade ha det underbart där nere. Skönt.

Spännande att ta med katten på en sån här resa; först blev hon bortjagad av katthonan hos kompisarna, hon försvarar ju sina ungar med ehm, näbbar och klor, som tur är blev hon bara bortjagad till under vår bil och inte in i skogen, och nu bor hon här i ett rum och är inte alls accepterad av katthanarna i denna lägenhet i Göteborg. Hon älskar ju min far och stället han bor på, det är därför vi släpar med henne på semestern. Plus att våra grannar skulle till Nice denna vecka, så de kunde inte vara kattvakter.

Imorgon blir det Liseberg i all fall halva dagen, och minst en gång ska vi åka Kanonen -- se liseberg.se, kolla attraktioner, så får ni se! :) Vi älskar ju bargochdalbanor och har åkt världens värsta i USA, så den här blir väl bara en i mängden, men nu var det ju snart tio år sen vi åkte nåt liknande, så det ska bli spännande! Hänger du på? :)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hade gärna följt med i Balder. Bergodalbanor är det bästa som finns. *kram*

Mintkakan sa...

Hej söt!

Jag hade gärna suttit på en bänk och passat väskor och annat medan ni busat i karusellerna. Never more Pariserhjul för mig!!! =)

Anonym sa...

Jag är född i Göteborg. *skryt, skryt* ;o)

Och Balder som Johanna däruppe skrev om är ju bara blaha-blaha... men jag håller med om att bergodalbanor är bäst. Balder är helt enkelt för snabb för att vara njutbar. Men Kanonen vill jag prova... *suck*

Eva-L sa...

Men alltså har ni katt? Då spelar all världens åksjuka ingen roll för både N och jag är ganska allergiska. Särskilt mot katter.
(Alla har katt plötsligt, vi kan inte hälsa på nån! Malin H, Vibeke, J's brorsa...)

Anonym sa...

Hello my crazy friend! Har du sett bilden på mig åkandes Balder? :D Kan maila den annars! :P

crrly sa...

fredde: Mejla den gärna! :)

crrly sa...

johanna: Jag är väldigt nyfiken på vem du är! nån jag känner?

Anonym sa...

Limbojojo! :o)