måndag, februari 20, 2006

Back to life

Back to reality, den åtminstone imorse bokstavligt talat så grå vardagen.

Men... känslan sitter i länge, som reklamen säger, även om vi inte åkte charter. Åååååh, säger jag bara. Vilken otroligt paradis, vilken otrolig semester. Det värsta är att jag nu framöver måste tjata på min darling att tänka högt. Jag måste veta vad som rör sig i hans huvud. Tänker han flytta dit nu och öppna windsurfingcenter? You never know, faktiskt. Och det är ju bra att vara beredd, liksom...

Vi landade igår kväll så jag är en aning dimmig i bollen. Klockan är nu halv sex på morgonen för mig, men jag ska nog vakna till snart. Om inte annat så för att jag ska träffa Lena ikväll, weee!

Jag ska även ladda upp en massa bilder här... för jag har tagit mellan 700 och 900 stycken. So stay tuned.


PS. Annika och alla andra språknördar: På Aruba talas papiemento (stavning enligt NE: papiementu), ett gulligt pidginspråk, en blandning av engelska, holländska och portugisiska. Numera är det till och med ett kreolspråk, dvs det har övergått till att vara modersmål. Jag har köpt ett lexikon så jag ska ge prov på det! :) Dock lär sig alla såväl engelska som nederländska och spanska i skolan, snacka om att jag är avis på det... Man klarar sig som turist mer än väl på engelska alltså. Och engelskan de talar skulle jag snarast beskriva som "broken American English"; vet inte om det är amerikansk engelska de lär sig i skolan men det kan ju annars bero på att det vimlar av amerikanska turister på ön.

7 kommentarer:

Vi på Kantarellen sa...

Välkommen hem.... nu är det snart min tur!

Härligt att läsa att det finns små små tankar om att flytta och ha ett windsurfingcenter. Visst är sådana tankar underbara.

crrly sa...

mamse: Tack! :) Ja, när åker du?

Hmm, jag blir mest nervös av dessa tankar faktiskt... Men visst, halvårsvis vore det icke alls dumt att slippa denna gråmulna kyla!

Sunflower sa...

Hej gos! Välkommen hem! Så glad för din skull att du hade det bra på resan! :) kram

Anna sa...

Välkommen hem, Sötnos! Det låter som att ni haft en underbar semester och det glädjer mig. Mycket.

Krama om maken från mig. :)

Kram på dig.

Anonym sa...

Det verkar ha varit himmelriket! Jag blir snudd på gråtfärdig av avund! : )

Vi på Kantarellen sa...

Jag lyfter den andra mars.

Annika sa...

Ja, vad roligt!

Jag ska utforska denna lilla godsak vid passande tillfälle. Orkar släpa mig genom fyra timmars jobb per dag ungefär. Hjärnan känns kletig som klister...

Konstigt, jag har ju två hjärnor just nu så man hade ju förväntat sig att man skulle vara dubbelt så smart!