torsdag, februari 23, 2006

Knas-crrly (?)

Ååå, nu ramlar de över mig, sakerna jag borde ha skrivit när jag blev anmodad att lista fem egenheter. Well well, bättre sent än aldrig kanske. Har detta mognat i mitt huvud på nåt sätt., tro?!

Here goes (again!!), tre speciella crrly-saker i alla fall:

* Jag har aldrig i hela mitt liv klippt mina fingernaglar (som tur är går naglarna av ibland, så nej, jag ser inte ut som indiern i Guinness rekordbok).

* Jag har ett speciellt intrikat mönster av andning när jag går och står på höger resp vänster fot, och när jag går i trappor, på övergångsställen och förbi mörka/ljusa saker. (Kan inte förklara det bättre utan att visa!) Samma sak ibland om jag får en skymt av min ena axel eller mitt ena knä; då måste jag andas och titta på den andra axeln på såna sätt att det ”går jämnt upp”. (Sick, I know...) Däremot bryr jag mig inte ett smack om A- och K-brunnar. K betyder förresten inte Kärlek, det betyder KLOAK! Och A inget värre än Avlopp. Ha! ;)

* När jag cyklar i uppförsbackar (vilket jag som tur är inte gör ofta nuförtiden) måste jag tävla med bilen jag hör bakom om vem som hinner först till nästa lyktstolpe.


(Ska jag lägga till en fjärde grej här, att jag verkar vara rätt ensam om att må illa av skvaller?! Hehehe. Näee, jag är bara svintrött på Elittjat så det låter jag bli.)Återkommer å det snaraste med en bokreahistoria........

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hej Gumman!

Vet du om att A:na och K:na på brunnslocken inte alls betyder "Avlopp" och "Kloak" utan helt enkelt är beteckningar på vilken tillverkare som gjort locken?...

crrly sa...

Hej anna!

Nej, det visste jag inte, eftersom det var en "avlopps- och kloakgubbe" som berättade att det betydde Avlopp resp Kloak i nåt faktaprogram på radion. Det var ju konstigt!

crrly sa...

anna: http://www.tierpsjarnbruk.se/vad_betyder_a.htm


Menar du att A skulle vara initial för ett namn på något järnbruk eller så då?