söndag, november 26, 2006

Framsteg

Weee och tjohooo, jag har just klarat av att dammsuga hela huset själv för första gången på flera månader, utan att kräkas!!!! :D Det var bara nära en gång men då är det tur att man har en relativt skyddad baksida att i lätt panik kuta ut näck på -- jo men man kan faktiskt inte dammsuga påklädd, då blir man ju genomsvettig -- och bara andas ett tag.

Jag har också dammsugit på och inuti en resväska, och dessutom dammsugit en hel massa kläder. Ja, för låter man en öppen resväska stå framme i en månad med svarta kläder i, och har en katt med en väldigt ullig och väldigt vit mage, då kan vem som helst räkna ut vad som händer. Jag har bara inte orkat bry mig... Det enda jag gjorde efter nån vecka, när jag upptäckte hur kläderna egentligen såg ut, var att jag stängde väskan. Därav alla katthår utanpå den dessutom. Well, och det var smidigare än man kunde tro att sen dammsuga kläderna också, man bara höll hårt i nån ren del av dem och så schwoop, lät man resten av plagget försvinna in direkt i röret. crrlys bästa husmorstips, eller nåt.

Morgnarna är min klart bästa tid, så jag har fått lägga om mitt liv typ totalt -- försöker förlägga min arbetstid så tidigt som möjligt för att komma hem innan det allra, allra värsta akutillamåendet sätter in -- och på helgerna går jag numera upp före elva. Wow liksom.

Och klockan är inte så mycket fortfarande, med tanke på vad vi faktiskt redan har hunnit med, och det är sol ute, och jag mår inte superilla än, så vi ska åka och ta en promenad i ett strövområde som vi just har fått tips om!!!!! :) Jag är så glad.

Hoppas ni också får en skön lördag!

7 kommentarer:

Anonym sa...

du är inte ensam om att dammsuga naken/semi-näck. jag är glad att vi bor på 8nde våningen utan insyn...mer än från pågatågen

crrly sa...

Nä, i lägenheter blir man ju ännu svettigare! Just när man dammsuger gör det inget alls att huset är ganska svalt (läs svinkallt) på vintern.

Anonym sa...

Otroligt glad att höra att det verkar ha tittat fram en smula livsglädje igen bakom allt kräkande ;-)
Ha't så bra, hoppas det där strövområdet var nåt att ha..nu ska jag ut och ta en promenad - men det blir inget strövområde för mig, utan bara lägenhetskomplex och motorvägar som omgivning...

crrly sa...

lollo: Det var verkligen ett nytt smultronställe, jag blev helt förälskad!!!! Ska ta dit dig nån gång.

Pernilla sa...

Ja visst är termen "Morning sickness" väldigt missvisande!!!! "Ät ett kex innan du stiger upp så slipper du bli illamående"

MOAHAHHA!!

Anonym sa...

LOL, jag börjar tänka på dedär männen som erbjuder gratis städhjälp. Bara de får komma och damsuga näck. Mins inte var jag läste om det...

Men får man kuta ut näck i slutet av november när man är gravid? ;-)

crrly sa...

j: Wow. Fast frågan är om min man skulle uppskatta det.

Hehehe, ska man inte leva som vanligt när man är gravid, sägs det?! ;)