söndag, november 26, 2006

Öööööööööl

Ibland är jag faktiskt så jävla rolig. Om jag får säga det själv. (Och det får jag ju. Det här är min blogg.)

Igår kväll hade älskling lagat jättegod mat och jag fömådde njuta av den! Lycka. (Ja, innan jag förstås åt för mycket, och.... jaja.) Iallafall, han hade köpt alkoholfri öl åt mig också. När jag tog min första klunk lutade jag mig belåtet tillbaka i soffan och sa spontant:

- Aaah, äntligen känner man sig som människa igen!Hahaha. Det låter förhoppningsvis mer illa än det är...! ;)

10 kommentarer:

Gudinnan sa...

Åh Crrly, jag har totalt missat den stora nyheten! Grattis, frattis, grattis! Bloglines verkar inte ha fugnerat som det ska för jag trodde inte att du skrivit i din blogg på några veckor! En bebis, det är ju toppen! Förstår att du är trött på att må illa, vem vill känna sig magsjuk på heltid?

Roligt, roligt roligt! Stor kram!

Anonym sa...

Å, min ängel! De var ju de jag sa, det skulle komma bättre tider med matlusten åter. Kraaaaamas

Anonym sa...

fniss... underbart ju. alkoholfritt är guld ibland.

naturligtvis sprang tiden iväg här och nu är det för sent för att jag ska våga ringa... men vi hörs i veckan hoppas jag! PUSS!

Anonym sa...

hahahaha - jag förstår precis hur du menar :)

Anonym sa...

:-)/ R

Anonym sa...

Filifjonkan från grannbloggen säger att det var roligt faktiskt..och visst är det bra med egen blogg som man kan skriva det man känner för på! Brukar läsa hos dig då o då. Bra jobbat med dammsugaren annars Icakasse på öronen (handtagen) så kan du "vomera" fniss.. det går över sen! :) ha det bra idag.

crrly sa...

gudinnan: Tack tack! :) ...Bloglines...?


mintkakan: Mmmm... Vågar inte säga nåt än...cree: Mmmm, gott! :) Yes, vi hörs!


sara: Bra! :)


Filifjonkan: Haha, tack för tipset, men plastkassar luktar jätteilla! ;)

Gudinnan sa...

Ett toppensätt (när det fungerar) att se när ens favoritbloggar är uppdaterade. www.bloglines.com man skapar ett konto, lägger in de bloggar man följer och sedan ser du när de uppdateras =)

crrly sa...

gudinnan: Ah. Jag pingar på nyligen och tjejblogg, kommer det upp där då? Jag orkar inte hålla reda på sånt, jag tittar in lite när jag hinner hos dem jag har samlade här istället.

Gudinnan sa...

Nej, för att man ska se uppdateringen måste den som vill läsa din blogg själv ha lagt in den på bloglines. Ska erkänna att jag själv försökte det här med att pinga på Nyligen men jag misslyckades kapitalt =/