fredag, november 03, 2006

Hon har ett sätt


I still remember those phone calls, almost line by line…

Å, eva-l, varför blir man så nostalgisk ibland?!

(Jag vet, det borde egentligen ha varit Tårarna eller Hon har ett sätt, det var ju dem du ringde mig och analyserade, rad för rad, och förhöll till ditt eget liv... men de är svåra att hitta bra länkar till.

Viker jag ut dig nu?)


6 kommentarer:

Eva-L sa...

Ingen fara:-) Jag tycker fortfarande att de passar in så himla bra. Tyvärr kan jag inte kolla filmerna just nu eftersom jag sitter uppkopplad med modem i skogen, men jag ska göra det så fort jag kommer hem. Och så ska jag svara på ditt mail!

crrly sa...

e-l: Bra! :) Det är bara en enda video, de andra länkarna går till texterna, så att man kan sitta och analysera dem lite för sig själv och om sig själv om man vill...! ;)

Mitt mejl var kort men jag ville bara slänga iväg det imorse innan jag susade iväg till jobbet. Vi ska till skogen nära dig nu i helgen, en minikortis!!!! En pyttepromenad på söndag morgon kanske kunde vara nåt?

Eva-L sa...

Vi åker efter lördag lunch så det går tyvärr inte. När kommer ni upp? Vi kunde inte träffa monstermamman heller eftersom Edvin fick nån slags förkylningsastma/krupp. Men han är bättre nu...Vi är så himla nära jämt men vi ses aldrig!

crrly sa...

Det är ju very tüpich! Vi åker till darlings mammas håla ikväll och är där imorgon med henne och alla gravarna och sen åker vi till min fader på lördag kväll. Asch!

Unknown sa...

oooh nostalgi!!

jag gillar förövrigt Hellmans glasögon skarpt.

crrly sa...

Ja, fiiina!