tisdag, mars 14, 2006

Telefånigt

Jag blir så otroligt yr i huvudet av allt mobilgrejs nu, och ju mer jag försöker ta reda på, desto krångligare verkar det och desto vimsigare och tröttare blir jag!

Sagem? Franska mobiltelefoner. Verkar finnas enkla och billiga. Som säljs i Sverige. Kanske det, kanske.
Gör sen ett mobiltest. Då får jag hela tiden Alactel överst. "Alcatel", va?
Tittar vidare. Och fastnar för något som heter Sendo. ???

Hjääälp...Nu ska jag åka till en mobiltelefonaffär och förvirra och irritera dem, moahaha.


Jag är bara så jävla rädd att jag ska bli fullständigt omkullpratad och komma hem med en värstingdesigngrej med kamera och musikmaskin och allt tjafs som jag inte vill ha...!!! Tänker på pappa, som skulle ha den minsta och billigaste svartvita tv:n när de var nygifta och inte hade råd med möbler utan sov på trasmattor (ja, jag är gjord på trasmattor i Svängsta, kan det förklara en del, kanske?!), och så kom han ändå hem med den största färg-tv:n, med fjärrkontroll...! :-o

9 kommentarer:

WhatEverElly sa...

Vodafone marknadsför ju enkla mobiltelefoner, typ med Ring-knapp och kanske nån annan. Kommer dock inte ihåg vad de kallas för men du har säkert blivit visad dem på Phone House :-)

Eva-L sa...

Men om du ska ha bra täckning och bra batteri kanske det är bättre att köpa en av de mer avancerade telefonerna och helt enkelt inte använda de avancerade funktionerna. Bara för att de har en massa funktioner betyder ju inte det att de är mindre effektiva på själva telefonerandet...

Annika sa...

Jag tycker Sony Ericson har bra funktioner och trevlig utformning. Men jag vet inte hur de ligger till när det gäller just de aspekterna du var intresserad av.

Anonym sa...

Själv är jag tillverkad på ett alkoholisthem, pappa jobbade som vårdare där. Han hade en liten bostad där eftersom han jobbade flera dagar i sträck, och då och då åkte mamma dit.
När farfar fick höra hur det låg till sa han; har ungen blivit gjord på torken ska han fan i mej heta Torkel! Men då protesterade farmor.

Pernilla sa...

Jag har en sådan där enkel Vodafone-telefon, men kan inte precis rekommendera den då batteritiden är kort, man behöver ladda den oftare än med min 3 år gamla...

Vad blev det för telefon nurå??

vandrarvild sa...

Äh, köp en Nokia, de är enklast och funkar bra för dig om du bara ska svara i den och skicka nått sms då och då, varför krångla till det. De är lätta som fan att hitta sig fram på med. Jag håller på en NOKIA helt klart. Du kan få min gamla näsat gång jag kommer ner, battieriet är f f bra på den. :)

Anonym sa...

Nice site!
[url=http://ldhaqvmb.com/rdao/zuyo.html]My homepage[/url] | [url=http://bjnkmnzn.com/bsgq/oruk.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Thank you!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Well done!
http://ldhaqvmb.com/rdao/zuyo.html | http://dlnxxexr.com/tbjz/ibpi.html