onsdag, mars 15, 2006

Överhettad

Alltså...


Har drömt mardrömmar i över en vecka.

Är konstant trött.

Har de senaste dagarna dessutom varit kåt, dyster och finnig och har jäkligt ont i lederna.

Det är väl den gamla jävla pms:en som slår till.Men jag känner mig också överhettad i hjärnan. Insane in the membrane, liksom. För mycket som snurrar. För mycket som känns. För mycket som tränger sig på.

Ja, ni vet.

Ni som liksom jag jobbar med en mängd fönster i datorn öppna samtidigt och försöker hålla sig uppdaterade överallt samtidigt, på samma gång som man ska vara både social, rolig, intelligent och empatisk och lyssnande på jobbet.

GAAAAH.Men jag kommer snart tillbaka.PS. Men jag har i alla fall skrivit ett argt brev till en dum politiker idag. Hehe. Så lite duktig är jag.

6 kommentarer:

Torun sa...

insane in the membrane, hihi vad poetiskt!

Annika sa...

Hm...

Just nu: 39 fönster öppna, 12 program igång...

Men jag har ärligt talat vilat mig i form. Sov en timme mellan 12 och 13.

OCH klappar mig själv på axeln för att jag har stängt av det ångestframkallande mailplinget och bestämt att jag bara får kolla mail tre gånger om dagen.

OCH jag har ju ingen att vara empatisk och social med här i mitt chateau, annat än på telefon. Och den kan man också stänga av. Ju.

Ibland glömmer man att av/på faktiskt inkluderar ett "av" - läge...

Vi på Kantarellen sa...

Ajajaj... akta dig för väggen!

Anonym sa...

chilla, andas ut en stund och titta på de här: http://photobucket.com/albums/f276/squinteyed/

och du - skaffa ett nytt sim-kort till din telefon, jag fick det för 60 kr på min teliabutik... vet ej hur det är om man har andra abbonemang. Men du får mer lagringskapacitet då och trot eller ej, men batteritiden blir längre.

Anonym sa...

Slå av datorn, telefonen och alla andra kommunikationsprylar i ett par dygn (om du har möjlighet att göra det) och ägna tiden åt nära och kära eller läs några böcker. Simma lugnt!

Anonym sa...

Åh, vad jag känner igen mig...håller på och förbereder mig för omstart, men det kräver ju att man stänger ner allt först...och tja, senaste tiden så har det hänt så mycket och man vill ju inte missa allt det roliga heller ju...

Men det är lätt att duka under för duktigheten. Att känna att man ska klara av allt med ett leende. Men, möjligheten att nå perfektion är en myt...enligt mig...det kan jag i alla fall ta till mig ibland...

sköt om dig!