fredag, mars 31, 2006

Here we go again

Jahaja.

Nu måste darling också vara hemma idag. Nerdragen i influensaträsket av lilla crrly. Nice.

Men han jobbar ändå. Så klart.


Så hans telefonsamtal ackompanjerar jag med trumpetstötar i bakgrunden. Så tjusigt så.... Jag har i alla fall en så himla platt och fin mage nu!!! ;)

7 kommentarer:

Helena sa...

Haha... jag har gjort exakt samma sak...:) Fast jag har återhämtat mig hjälpligt, det har inte han gjort...:) Krya på dig, kram!

Anonym sa...

Jag har varit sjuk i en hel vecka (börjar bli frisk nu). Jag har jobbat - så klart! :-)

crrly sa...

helena: Nu är det ju hans tur att smitta mig. Sen tänkte jag att jag smittas tillbaka i påsk eller så. Sen kan vi hålla på så.

johnny: Du är så tuff så! ;p Är alla lika glada att ha dig där?

Annika sa...

Min sambo erbjöd sig att strunta i att gå på konsert imorgon så han inte drar hem en influensa till mig. Jag tog tacksamt emot detta erbjudande med tanke på att jag inte får ta några förkylningspreparat el liknande just nu.

Annars brukar jag köra stora överdoser Kan jang, echinacea och c-vitamin, vilket gör att jag klarar av vad som helst på tre dagar.

Hoppas ni härdar ut under helgen och känner er bättre nästa vecka!

crrly sa...

annika: Oh. Stort ju.

Du, om du skulle se mitt preparatförråd här...!! Två flaskor Echinagard, två stora + en liten Kan Jang, mängder med Fisherman, en förp Mu..angina, vad det nu hette... tre nässprayer, ett antal förpackningar värktabletter (jag som aldrig tar såna), med mera, med mera... Och ett antal kartor Esberitox. Men detta är en influensa, ingen vanlig larvig förkylning. Och jag vet ju, slarvar jag med sömn, vitaminer och att röra på mig så blir det ju så här, och att då resa iväg till Frankrike med sömnbrist var väl sådär smart...

crrly sa...

Nu dricker jag te med whisky förresten! :D

deeped sa...

Vi vill ha bildbevis på den magen... :)
Och te med whisky låter inte comme il faut.