tisdag, augusti 01, 2006

Naturens skådespel

Vi har kört ganska långt genom Skåne ikväll/inatt, darling och jag, och vilket sanslöst skådespel naturen bjöd på! Skåne är ju ganska slätt och öppet (på sina håll; det finns minsann annat också, bör påpekas!) så vi såg en hel himmel, så att säga. Vilka blixtar! Ljussken som gjorde att det blev ljust som mitt på dagen och sen det där sicksackandet tvärs över himlen, neråt, vita blixtar, gula, ibland på flera håll samtidigt och runtom oss. Så jävla vackert!!

Jag ÄLSKAR åskväder. :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men åååååååh... jag vill också ha åska, har väntat på det i flera veckor nu men Göteborg verkar inte vara ett åskvänligt område helt enkelt. I Norrland åskar det ju flera gånger i månaden om somrarna, varför inte HÄR?

Bloggblad sa...

Då hade du trivts på uteserveringen på vårt torg i kväll! Det var vrålhäftigt med störtregn som skvätte och åska - och så satt vi torra under parasollen med värmare bredvid och åt gott och myste...

crrly sa...

helena: Det vore dock skönare om det blev mindre kvavt och huvudvärkigt efteråt... Men jag önskar er mycket åska också! :)

bloggblad: Åååh, det låter jättemysigt!!!

Anonym sa...

Jag älskar också åska och blixtar och följer ivrigt en sån där sida där man kan se var det är blixtar, men inte har jag fått se en enda blixt i sommar. *surar* Det var lite åska häromdagen men då var det ju ljust ute och det syntes ingenting.

crrly sa...

johanna: Inte en enda blixt?! Hoppas det har blivit ordning på den punkten nu då! ;)