onsdag, april 05, 2006

April is the cruelest month...

(T S Eliots The Waste Land; kanske måste börja köra mer med litterära referenser så att jag visar hur akadeeeemisk jag är?!

Nä.)
Eh, jo, för att knyta an till rubriken: Det snöade idag!!! Och regnade och haglade. Och var jättetorrt och fint och soligt. Allt på en gång, nästan. Var ute och körde en del idag, nämligen, jippiii, äntligen en kul dag, smet från sjuksängen...!!!

Följde först med dear cree för en ny tatuering. Blir tyvärr inga före- och efterbilder här, för vimscrrly glömde kameran. :p Å andra sidan är inte tatueringen klar än, så vi får la se. cree var otroligt jävla duktig i alla fall. Och det ser inte det minsta dramatiskt ut när det tatueras faktiskt. Jag hade väntat mig massor med blodet droppar, blodet droppar... men nä. Det såg ut som om tatueraren typ ritade på henne bara.

Sen åkte jag med syskonen och hälsade på mamma, som nu har flyttat in i sin bostad, inte alls långt från oss! :) (På behörigt avstånd, men inte 40 mil längre.) F d bokhandlarcrrly kände genast sitt kall och satte igång med bokhyllorna. Ämnes- och bokstavsordning. Ååå, så kul!! Var inne i en helt annan värld och syskonen fick tjata massor för att bokmalscrrly skulle slita sig och köra hem dem för att kolla på Zlatan. Och jag har inte ZTV så jag kan inte se det! :-/

Hemma nu, och äter pasta med inlagd vitlök, som jag har ätit nästan varenda dag den här veckan. Jodå, darling lagade ju mat åt mig innan han åkte på sin idiotiska konferens, men jag har börjat återfå aptiten från fornstora dar (var kom nu det uttrycket ifrån?!) så jag äter mer än så... Kul i alla fall att min dumma mage gillar vitlöken! :D Brukar inte alls gå. Men den här veckan har magen faktiskt varit riktigt snäll, och jag antar att det beror på att jag inte har druckit kaffe när jag har varit sjuk. Där ser man.

Ääähmm. Ska jag blaja mer nu eller?


Nej.

3 kommentarer:

Annika sa...

Kan det bero på att du annars dricker ditt kaffe Bläk?

Ha ha ha ha ha!

Jag förmodar att ingen på ditt jobb vet att du bloggar. Det önskar jag att ingen av mina uppdragsgivare visste heller. Det finns så mycket kul jag inte kan skriva. Måste kanske starta en ny blogg...

crrly sa...

annika: :)


Nej nej, jag vill absolut inte att min familj eller mina kolleger ska veta att jag bloggar... Så hämmad jag skulle bli!!! :p Men jag borde ha skrivit ett PS känner jag: att jag ska gå till jobbet imorgon. Då är det väl okej...? För jag gav mig inte ut nånstans idag förrän vid tvåtiden.

Annika sa...

Klart det är OK. Tycker jag i alla fall.

Du vet, man känner ju inte hur sjuk eller frisk man är om man bara är hemma och tar det lugnt. DÅ kan man känna sig rätt OK, sen när man kommer till jobbet håller man på att svimma.