tisdag, april 25, 2006

Sammanträffanden

Vad var det för speciellt med igår? Flera underliga sammanträffanden:


På eftermiddagen tänkte jag på Pernilla. "Hoppas allt går bra", flög genom mitt huvud. Fråga mig inte vad det kom ifrån; hon är visserligen gravid men ska inte föda förrän 9 maj. Vad händer på kvällen, när jag kom hem efter fikastunden? Jo, ett sms: hon har blivit mamma!! :D Fantastiskt. Och i den stund jag tänkte på henne låg hon där och kämpade... Kände jag det?


Under nämnda fikastund pratade VandrarVild-Lena och jag om min bror (de åkte ju ihop i vår bil ner hit förra veckan). Långt nere i min väska ringer det. Jag orkar inte rota fram telefonen och svara, utgår från att det är darling som bara ska tala om att han åker hem. Kollar senare: Det var min bror! Som aldrig ringer. What are the odds?


Under nämnda fikastund samtalade vi också om kompisar man har förlorat kontakten med på grund av deras killar. Jag tänkte på en viss tjej, som jag dock aldrig tog upp. Det var många år sen vi hördes, sex år i sommar, tror jag. När jag kom hem hade jag fått ett mejl -- från henne. Sanslöst.

4 kommentarer:

Vi på Kantarellen sa...

Och igår fick Mia (här) en flicka, som ska heta Tova.

Vi på Kantarellen sa...

Asch, jag kan väl skriva det här då. Vi ska ta över något som heter Vickans café här i Nybro. Vi smyger lite med det, för vi kan inte bygga om stället som vi vill ha det förrän runt midsommar. Då ska det minsann bli "Plankan" (restaurang)... förmodligen.

Lugn nu? :-D

crrly sa...

mamse: Ah! Tack! Coolt!!! :)

Annika sa...

Du är telemanisk.