fredag, april 21, 2006

crrly the präkto

Fika. Alla andra: wienerbröd och svart kaffe.

Fröken (eh, fru) Präktig: banan och grönt te.Riktigt jävla skrattretande, faktiskt! :)


Ska ta igen det hemma sen, med massor av choklad och ännu mera vin. Ja men, jag måste för fan väga upp det här!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det för fel på kaffe nurå? Man blir pigg och höjer sin ämnesomsättning. Nånstans läste jag att om man dricker sex koppar svart kaffe om dagen utan att ändra kosten i övrigt så går man ner ca ett halvt kilo per vecka.

crrly sa...

rasmus: Jo men det är ju kött i kaffe, det vet du väl! ;p

Jag råkade sluta med kaffe när jag hade influensa, orkade aldrig gå upp och göra nåt kaffe och abstinenshuvudvärken försvann liksom i den allmänna feberyran. Och det som då hände var att jag, som hade blödit (blött?) från tarmen i flera månader, plötsligt inte gjorde det längre! Halleluja liksom. (Och dessutom gillar jag inte att vara beroende av saker, och dessutom är det ju trots allt ett gift, och dessutom kan det vara bra att dra ner på/sluta med kaffe när man vill föröka sig.) Så det är ju liksom ingen idé att börja nu igen! :)

crrly sa...

(Och om jag gör tankeexperimentet att jag dricker sex koppar svart kaffe om dagen så känns det som om alldeles för många av mina trots allt ganska få kilon skulle rinna rakt igenom mig ner i toastolen så att jag skulle få bosätta mig på den, hehehe...)

Anonym sa...

Heja, heja! Kan ju säga att när jag jobbade som städerska på hotell och hade TRÅKIGT varje dag, var motsvarigheterna till wienerbröd det roligaste jag hade, och det fick jag ångra i ett år efter.
Många arbetsplatser idag har fruktkorg istället för bullar, kan man ju ockå påminna om.
Å grönt te är godare än kaffe.
*nickar bestämt*