tisdag, april 18, 2006

Massor i mitt huvud

Det blir lätt bloggstockning när man har massor på gång... som nu. En massa projekt. Som vanligt. Först, ättelägg. Som ju kan komma till en på åtminstone två sätt. Varav båda två har grejats med idag. Ett steg närmare målet på vardera sättet, men ändå står vi still. Svårt att förklara, jag har ju lovat att inte blogga om detta! Så. *kniper ihop munnen*

Ja, sen den där jääää...kla artikeln dårå. Som jag har hållit på med, mer eller mindre, sen... januari 2005. Pust och stön. Givit upp flera gånger. Till slut fått deadline till nu i maj. Vi får väl se. Förra utkastet blev jätteunderkänt, kan man säga. Heh. Ett ständigt gnagande dåligt samvete har den orsakat i mig i alla fall.

Ett ständigt pågående projekt i våra liv (vårt liv) är resor. Olika resor, olika resmål. Vi är ständigt på väg någonstans, känns det som, vi flyger och far, vill se oss omkring så mycket vi bara hinner och kan och orkar och har råd med. Nästa reseprojekt är en kortis över Kristi Himmelsfärd till Milano och till Cinque Terre. Ska bli ljuvligt, jag har inte varit där, och jag tror inte att baby darling har det heller. En gång för ganska länge sen var vi på ett bröllop i Amsterdam där gästerna skulle ha vita kläder och det är de holländarna som numera bor i Italien och som vi ska hälsa på. Vilket leder oss in på ett ytterligare projekt: midsommarfirandet. Vi ska fira midsommar på ett väldigt typiskt svenskt ställe med ett gäng utländska kompisar, företrädesvis holländare, däribland de relativt nyblivna italienarna. Visa dem hur ett äkta svenskt midsommarfirande ska gå till, med blomplockning, kransflätande, stångresning, dans runt stången, dragspel och knätofs, snaps och sill, nakenbad vid midnatt, etc, etc. Detta kräver en viss planering... särskilt som detta ska ske ganska långt härifrån och samordnas med en liten Stockholmssemester.

Ja... och så är det förstås Bröllopet också. En bror ska gifta sig och jag håller på med svensexeplanering (är man storasyster så är man... hrm) plus en massa annat trix och bus. Skannar tusentals roliga bilder av honom genom åren, de ska sättas ihop till nåt slags bildspel ackompanjerat av hans favoritlåtar genom tiderna (man har ju Mina Vänner-böckerna kvar!).

Så, ja... Det är mycke nu... Men det är kul! :) Dumt bara närdet kör ihop sig alldeles i crrlys huvud, som förra veckan då jag missade en läkartid. Igen.

5 kommentarer:

aequinoxia sa...

Åhhhhhh - kan du inte berätta mer om Cinque Terre när du kommer hem? Och visa bilder? Jag och sambon har bestämt att vi ska åka dit som målviktspresent (om en sådär fyrtio kilo eller så).

crrly sa...

aequinoxia: Jag lovar! Kommer nog att tjata hål i huvet (ögonen?) på dem som läser här! ;)

40 kilo?!! Hjälp. Se till att det blir nåt kvar som får åka dit.

Anonym sa...

Ojojoj, håll HÅRT i väskorna på Milanos flygplats...särskilt om ni flyger till Malpensa, men har hört med att Linate inte är så mycket bättre :S Men resa låter mysigt ju, så packa lätt och ha det som handbagage! Kram L

crrly sa...

Lollo: Lovar!!

jovanna sa...

hej, har varit vid Cinque Terre två gånger. väldigt vackert, väldigt romantiskt. packa vatten och bekväma skor;)