torsdag, april 06, 2006

Men åhh

Vaknade nyss.

Var uppe en stund imorse (förmiddags) men kände efter dusch, macka och ett par koppar te (samt babbel med katterna för att få rösten att komma igång) att detta inte alls var någon bra idé. Svinont i halsen, rinnande näsa och jättehostig. Suck.

Ringde chefen, som alltid var hon väldigt förstående (naturligtvis nämnde jag inget om att jag hade varit ute igår, men å andra sidan gjorde jag ju inget vilt precis, så jag tycker allt att det är orättvist att jag mår så här nu), gick sen och la mig igen.

Och vaknade sålunda nu då. Mår fortfarande kasst, är dessutom irriterad över att hela dagen har gått och att solen har försvunnit och att der regnar istället. Köra sina glödgade spett genom mina ögonhålor klarar den minsann av när jag sover, men så fort jag vaknar pissar det ner. Då kan jag alltså inte ens ta en promenad nu.

Darling ringde från konferensen, helt däckad nu. Ligger på hotellrummet... Suck.Ska pigga upp mig med att gå igenom grönsakslådan som kom idag. Tack igen till Schmut som påminde mig om företagets existens! :)

4 kommentarer:

Annika sa...

Nej men stackars, stackars... Folk faller ju som flugor av den här influensan. Idag fick jag veta att den viktigaste krönikören i ett nyhetsbrev som jag är redaktör för, inte kommer att lämna in någon text. Deadline IMORGON. Tack så fucking much.

Det kunde man väl fått reda på lite tidigare så man hade haft chans att be någon annan...

Trots att jag har ett immunförsvar som jag aldrig har bevittnat på någon annan människa (eller hur man nu säger), så är jag just nu mycket restriktiv med att vistas i köpcentra och på liknande platser. Jag kan ju inte ta några förkylningsmedikamenter om jag skulle bli dålig...

Ang. "When in Europe..." Så är den en av de mest pinsamma slogans jag nånsin har hört. Men det kan jag ju inte skriva i min blogg, tyvärr. Jag har tvingats skriva den på en trycksak också, trots att jag påpekade att den var töntig. Kanske inte så bra sagt... :-)

crrly sa...

annika: Hahaha, vad knäppt. Så frustrerande att inte kunna säga det...! :)Menh. Varför kan folk inte säga till i tid att de inte kommer att fullgöra det de ska?! (Kanske denna krönikör var lite väl optimistisk, likt mig, igår??)

Unknown sa...

stort Krya på dig!!! jag vet hur det känns... Men håll ut - det blir bättre!

crrly sa...

Tack, sofia!