måndag, april 10, 2006

På jobbet

Pust, vilken gräslig förmiddag jag har haft. Först var det trassel hos läkaren där de tre olika doktorerna inte kunde komma överens om vilken behandling och vilka läkemedel och grejer jag skulle ha (inte mot influensan...). Det tog låång tid. Jag var stressad, chefen hade nämligen upplyst mig i förra veckan om att det skulle vara många lediga, så jag behövs verkligen här på jobbet...

Sen tog det ÖVER EN TIMME på apoteket och ändå fanns inte mina mediciner där. Icke i hela Skåne. Jag blir vansinnig. Särskilt som jag skulle börja ta en av dem IDAG. Hur det går nu med allt vete fan. Inne på apoteket var det jättevarmt och jag blev genomsvettig och svimfärdig, stod och höll mig i en hylla.

Därefter var jag tvungen att köra hem och slänga in de av medicinerna jag fick i kylen (och tvätta mig och byta kläder...), och då körde jag över en AND. Buhuu. :( Den flög i racerfart lågt rakt mot min bil och slog i *bonk* framtill, under bilen, tror jag. Och jag stannade inte ens och tittade efter hur det gick, det är så jävla hemskt, jag är så jävla hemsk. Började bara störtböla. Orkade inte mer bara. Hem och grät av uppgivenhet medan jag tvättade mig. Vad är det här för elak dag???

Jag är så trött och uppgiven. Som TUR är så är det inte så himla mycket att göra här idag, jag orkar bara inte med mer strul nu.

14 kommentarer:

Anonym sa...

men, stackars dig!! en stor kram kommer här!!!

crrly sa...

Tack, söta sara! *kramas tbax*

Eva-L sa...

Åh, vilken hemsk dag! Hoppas allt går bra ändå till slut!
(Vi är i Skåne mellan 14 och 21 april, nudge, nudge.)

Annika sa...

Nej men ojojoj, vilken dum dag!

Hoppas du får en skön kväll som kompensation!

Anonym sa...

Hu vilken dag! Hoppas kvällen blev bättre! Kram!

crrly sa...

eva-l: Tja, jag överlevde. Ni kommer, ja! Nice! Kom hit vetja!! :)

annika: Tack. Har tagit ett bubbelbad.

jenny: Tack. Kram!

Gudinnan sa...

Åh prutt för sådana dagar! Man överlever ju dem oftast och det kommer att lösa sig även om apoteket schabblar med medicinerna. Kram!

Anonym sa...

Men hallå, är det ingen som tänker på den stackars anden? Här är vi veganer för att vi tänker på de stackars djuren... men vi kan inte stanna för att försäkra oss om att den påkörda anden inte ligger kvar vid vägkanten och lider????

/Maria

Gudinnan sa...

Maria: Och du känner inte att det där på något sätt var en onödig kommentar? Låt den utan synd kasta första stenen. En sådan kommentar till en vegan som annars främst tänker på andra och inte sig själv kanske inte behöver en massa påhopp där det har varit en jävlig dag.

crrly sa...

Hej Maria. Jag var nog väldigt naiv som tänkte att det kanske framgick av min text exakt hur jävla usel jag kände mig när jag krockade med fågeln, men annars får du nog läsa en gång till.

crrly sa...

gudinnan: Tack för att du försvarar mig. Idag mår jag bättre så det är lugnt! :)


Maria igen: Fel av mig, jag kände mig inte usel exakt när jag krockade med fågeln utan direkt efter, när jag fattade vad som just hade hänt.

Och tja, vad ska man göra? Slå ihjäl den? Jag skulle aldrig klara av det. Men jag har kört förbi där flera gånger sen dess och den ligger i alla fall inte där.

Anonym sa...

Hej. Ni missar min poäng. Det handlar inte om oss, hur vi mår i det här fallet, utan det handlar om de försvarslösa djuren. Vi är ju veganer för att vi värnar om djuren, visst? Vi måste ta ansvar även om det i detta fall är oerhört svårt. Jag tycker att du annars har mycket sund iställning till det mesta och verkar vara en rättvis människa, det var därför jag reagerade.
/Maria

crrly sa...

Maria, igen. Det är klart att jag fattade att du menade att det handlade om anden, inte om mig. Men hur jag mår och hur jag reagerar styr ju mina handlingar respektive ickehandlingar. Därav mina försök till förklaringar. Jag mådde (och mår) skit över att jag inte vågade/orkade/hann vända och se hur det gick med pippi, och för övrigt är det ju för sent att göra något åt det nu.

Anonym sa...

Helt sant. Jag ska inte fortsätta att tjata om det här i all evighet, och det var mest de andras reaktioner på min 1:a kommentar som jag främst syftade på. Jag har varit med om en liknande situation, och ja, vi fick ta död på fågeln för att underlätta dess lidande. Det var fruktansvärt.
/Maria